pinupmostbet casino kzhttps://pinup-oyun.com/pinup kzlucky jet

Velimir Kosović i Filip Škamla bronzani na kadetskom prvenstvu Srbije

Objavljeno: фебруар 28, 2017

U subotu 26.02.2017 god. u sportsko poslovnom centru „Šumice“ u Beogradu održano je pojedinačno prvenstvo države za kadete pod organizacijom judo saveza Beograd.

Boje našeg kluba branilo je šest takmičara i osvojene su dve bronzane medalje. Moramo napomenuti da je našim kadetima ovo ujedno i prva godina takmičenja u ovoj uzrasnoj kategoriji i s obzirom da su se „lavovski borili“ trener Šefki Morina je donekle zadovoljan nastupom njegovih pulena (naravno uvek može bolje) i istakao je da je pred njima budućnost i da ih u narednom periodu čeka veliki rad kako bi se već naredne godine „dočepali postolja“.

Rezultat:

  1. 57kg Knežević Aleksandra                        – bez plasmana
  2. 50kg Škamla Filip                                       – 3.mesto
  3. 55kg Kosović Velimir                                 – 3.mesto
  4. 60kg Knežević Veljko                                 – 5.mesto
  5. 60kg Kajić Alen                                            – 5.mesto
  6. 73kg Kalabić Dušan                                    – bez plasmana

 

  • U kategoriji do 50 kg Filip Škamla je osvojio bronzanu medalju. Filip je u prvom meču savladao Perak Aleksu a u narednom meču je poražen od Radović Đorđeta iz JK „Sveti Đorđe“. Nakon drugog meča ukazala mu se šansa da se izbori za medalju kroz repasaž što mu je i pošlo za rukom i do kraja je zabeležio još dve pobede, najpre protiv Vukas Dušana iz Subotičkog Spartaka i Leđanski Ivana iz Novosadske Slavije.

 

  • U kategoriji do 55 kg Velimir Kosović je takođe osvojio bronzanu medalju. Velimir je u prvom meču zabeležio pobedu protiv Savić Mihajla iz Beogradske Rakovice, a u drugom kolu je izgubio od Počuča Danila iz Novosadskog Partizana što ga je poslalo u repasaž i dalju borbu do medalje. Velimir je u svom narednom meču savladao Nešović Vasilija iz judo kluba Kinezis i u meču za medalju pobedio Jovanović Stefana iz Beogradske Rakovice i domogao se postolja i bronzane medalje.

 

Pripremio :

Stefan Tomović

 752 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *