pinupmostbet casino kzhttps://pinup-oyun.com/pinup kzlucky jet

KAJIĆ ALEN I KOSTIĆ VLADIMIR BRONZANI NA SENIORSKOM

Objavljeno: мај 7, 2017

U subotu, 06.05.2017. godine u sportskoj hali u Kaću je održano Judo Prvenstvo Vojvodine za seniore na kojem je nastupilo 80 takmičara iz 23 vojvođanska kluba. I pored napora tehničkog organizatora JK. „Jugović“ iz Kaća organizacija ovog takmičenja ne može dobiti prelaznu ocenu jer su borilišta bila kao za pionire, 6×6 metara, a nije bilo ni elektronskih semafora pa je trenerima bilo otežano vođenje  takmičara na tatamiju. Iza pobedničkog postolja nije bilo banera sa natpisom o kom se takmičenju radi tako da su osvajači medalja uskraćeni za lepše fotografije na postolju.  Judo savez Vojvodine neka se zamisli i o broju seniora i o uslovima u kojima se oni takmiče.. U muškoj konkurenciji je bilo 54, a u ženskoj 26 takmičara.

„Cement“ je nastupio sa 7 takmičara koji su osvojili 2 bronzane medalje i tri 5-ta mesta, a na Državno prvenstvo se plasiralo troje takmičara.

Plasman:

66 kg      Kajić Alen 3. Mesto

66 kg      Petković Vuk 5. Mesto

81 kg      Adžić Borislav 5. Mesto

81 kg      Jurković Stefan-bez plasmana

90 kg      Aničić Stefan-bez plasmana

100 kg    Đurđević Bogoljub 5. Mesto

+100 kg Kostić Vladimir 3. Mesto

U sastavu JK „Borac“ iz Novog sada nastupao je i naš takmičar Prgonjić Goran kojeg smo im pozajmili za ligu i on je osvojio prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji +100 kg, pobedivši u finalu Jeremić Nikolu iz Rume. Na momente Prgonjić je podsećao na onog starog Prgu i velika je šteta što treninzima ne posvećuje veću pažnju kao ni naš kapiten Đurđević Bogoljub-Crni. Kod Adžić Borislava se osetio nedostatak mečeva u  kategoriji -81 kg, u koju se vratio posle nekoliko godina, pa je sa dve pobede i dva poraza ostao na pragu plasmana na Državno prvenstvo. Kostić Vladimir je u polufinalu porazen od Jeremića ali u produžetku meča i uz čudan shido sudije na tatamiju.. No popravni će imati već na prvenstvu Srbije koje će zadnjeg vikenda maja biti održano u Vršačkoj dvorani „Milenium“.

Treneri Morina i Mumović su i očekivali ovakav plasman uz možda Aničić Stefana koji  nije imao dan i koji je danas potpuno podbacio.

Šteta je i što naši lakaši, Knežević Veljko i Kosović Velimir nisu nastupali jer su mogli stići i do medalje..

Pripremio: Media team Cementa

 

 662 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *