ODLIČAN NASTUP „CEMENTA“ U BUGARSKOJ

Objavljeno: 4 јула, 2017

Dana 24-25.06.2017. godine održan je „2. JUDO OPEN PANAĐURIŠTE“ u Bugarskoj  na kojem je nastupilo 565 takmičara iz 54 kluba, iz 11 država (Srbija, Mađarska, Rumunija, Grčka, Makedonija, Nemačka, Velika Britanija, Moldavija, Rusija, Crna Gora i Bugarska). Organizator turnira Judo klub „Topalov“  se potrudio da organizacija bude na visokom nivou, uz dobru tehničku podršku, pa je takmičenje proteklo u najboljem redu. „Cement“ je predstavljalo 9 takmičara koji su osvojili 8 medalja i to 5 zlatnih, jednu srebrnu i 2 bronzane što nas je svrstalo na treće mesto u ukupnom plasmanu svih klubova za šta smo nagrađeni lepim peharom. Sem ovog pehara naši takmičari su nagrađeni sa još 3 mala pehara za najbolje tehničare u svojim uzrasnim kategorijama, pa se u Beočin vraćamo sa 8 medalja i 4 pehara.

Plasman pionira:

-26 kg Miljić Srđan              1. Mesto

-34 kg Miljić Siniša              1. Mesto

-26 kg Prolić Natalija           1. Mesto

-30 kg Ibinci Ismet              2. Mesto

-42 kg Diljaj Šaban              3. Mesto

+40 kg Stjepanović Jovana  1. Mesto

Kadeti:

-55 kg  Škamla Filip        3. Mesto

-60 kg  Kosović Velimir   1. Mesto

-66 kg  Petković Vuk        /

Ovo je jedan lep vikend kod našeg prijatelja, Topalov Kostadina-Koste u Bugarskoj koji se kao domaćin potrudio da nam bude ugodno u Panađurištu, a nakon turnira ostali smo dva dana na trening kampu na kojem su pored nas iz Srbije ostali i takmičari iz JK „Rakovica“ koji su takođe imali veoma zapažen nastup u konkurenciji kadeta. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo Kosti na gostoprimstvu kao i roditeljima koji su vozili našu decu u Bugarsku.

Ako nekoga treba istaći onda je to Kosović Velimir koji je osvojio prvo mesto u kategoriji -60 kg i to sa 4 lepa ipona. U finalu je savladao Savića iz Rakovice za samo 10 sekundi borbe tehnikom  jama-araši pa mu je pored zlatne medalje pripao i pehar za najboljeg tehničara, a pošto se nisu delili pehari za najbolje takmičare, rekli bi i najboljeg takmičara, u konkurenciji kadeta. Pehare su osvojili i Miljić Siniša i Prolić Natalija, a u ozbiljnoj konkurenciji su bili i Miljić Srđan i Stjepanović Jovana koji su takođe osvojili zlatne medalje u svojim kategorijama. Ukupno smo zabeležili 29 pobeda i samo 4 poraza.

Pripremio Media team Cementa

 719 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *