10.-11.03. – EJU kup za kadete – Zagreb

Objavljeno: 16 марта, 2018

 

U subotu 10. i nedelju 11.03.2018. godine održan je EJU kup za kadete u Zagrebu U Hrvatskoj. Na takmičenju je učestvovalo 793 takmičara iz 37 zemalja. Naš klub predstavljalo je 6 takimičara koji našalost nisu uspeli da osvoje neku od medalja, ali su svakako stekli iskustvo više.

-50kg Kajić Damir – prvu borbu radio je sa Marekom Prokesom iz Češke i pobeđuje IPON-om. Drugu borbu gubi od takmičara iz Mađarske Korchovyi Artema i time završava učešće na ovom kupu.

-50kg Matijević Marko – u prvoj borbi gubi od takmičara iz Brazila Santosa Yuria. U repesažu se sastaje sa takmičarem iz Poljske Wisocki Lukasz od koga takodje gubi i time zavrsava učešće na kupu.

-60kg Škamla Filip – u prvoj borbi sastaje se sa Antal Botondom iz Rumunije od koga gubi, na žalost nedobija pravo za repesaž i time završava učešže na ovo kupu.

-60kg Knežević Veljko – u prvom kolu je bio slobodan ali već u drugom gubi od takmičara iz Brazila Santos Joaoa i time završava učešće na kupu.

-66kg Petković Vuk – u prvom kolu pobeđuje domaćina Grdinić Adriana IPON-om. U drugom kolu gubi od takmičara iz Nemačke Mauer Dennisa i time završava učešće na kupu.

-66kg Kosović Velimir – je bio slobodan u prvom kolu ali je već drugom izgubio od takmičara iz Švedske Wasem Yannika i tako i on završava učešće na kupu.

 

 105 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *