02.06. – Prvenstvo Srbije za starije pionire – Beograd

Objavljeno: 5 јуна, 2018

 Prvenstvo Države za starije pionire održano je u Beogradu u tehničkoj organizaciji džudo saveza Beograda. Naš klub predstavljalo je 7 takmičara, osvojeno je 4 medalje 2 zlatne 2 srebrne, kao i 1 peto i jedno 7 mesto.

stariji pioniri:

-46kg Prolić Jovan   V mesto

-55kg Antelj Srđan   II mesto

-66kg Miljić Luka   VII mesto

-66kg Domazetovski Veljko   /

+73kg Mikec Nikola   I mesto

starije pionirke:

-40kg Germanac Anđela   II mesto

+63kg Stjepanović Jovana   I mesto

Prolić Jovan je bio slobodan u prvom kolu. U drugom kolu je izgubio od Trailović Filipa iz jk Institu za judo u parteru zahvatom držanja. U prvom repesažnom meču sastaje se sa  Nadj Ivanom iz jk Omladinac koga baca za  Wazari i drži u zahvatu za Ipon. U drugom repesažnom meču Miličivić ne izlazi na tatai zbog povreede i time ovaj meč dobija bez borbe. U borbi za medalju gubi i tako zauzima V mesto.

Antelj Srđan se u prvom kolu sastao sa Blagojević Slobodanom iz jk Rakovice i pobedjuje ga. U drugom kolu se sastaje sa Đordjević Đorđem iz jk Makikomi koga pobedjuje u Golden skoru na tri Šida. U polufinalnom meču pobedjuje. U finalu se sastaje sa Maleš Strahinjom iz jk Slavija od koga gubi za dva Wazarija i time zauzima II mesto i titulu Vicešampiona.

Miljić Luka se u prvom kolu sastao sa Maletić Božidarom iz jk Slavija koga pobeđuje. U drugom kolu gubi od Trogrlić Ognjena iz jk Sirmium. U prvom repesažnom meču pobeđuje ali u drugom gubi i time zauzima VII mesto na ovom Prvenstvu države.

Domazetovski Veljko se u prvom kolu sastao sa Vasić Aleksejem iz jk Aleksinac od koga nažalost gubi  i time zavrašava takmičenje

Mikec Nikola je bio slobodan u prvom kolu. U drugom kolu sastaje se sa Olah Tiborom iz jk Spartak koga pobeđuje. U polufinalnom meču pobedjuje. U finalu se sataje Kaločanj Tiborom jk Partizan iz Kikinde koga  pobedjuje Wazarijem i time osvaja I mesto i titulu šampiona države u svojoj kategoriji.

Germanac Anđela, u njenoj kategoriji bilo je samo 5 takmičarke pa su se borile po sistemu ‚‚svaka sa svakom‚‚. Ona je uspela tri borbe da reši u svoju korist, ali našalost drugu borbu je dosta lako izgubila od Vasiljević Anđele iz jk Voždovac i time osvaja II mesto i titulu Vicešampiona.

Stjepanović Jovana je bila slobodna u prvom kolu. U drugom kolu se sastaje sa Radovanović Anom iz jk Fajter iz Obrenovca koju pobeđuje bacanjem za dva Wazarija. U polufinalom meču sastaje se sa Nešković Milicom iz jk Rekord, koju posle dosta neizvesne borbe baca na wazari i time rešava meč u svoju korist. U finalu se sastaje sa Zaskalicki Sarom iz jk Ruma, koju posle dobrotaktički odrađenog meča uspeva baciti za Wazari i zadržati u zahvatu do Ipona i time osvoja I mesto i titulu Prvaka Države u svojoj kategoriji.

 173 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *