02.-03.06. – EJU kup za juniore – Leibnitz, Austrija

Objavljeno: jun 5, 2018

U subotu 02. i nedelju 03.06.2018.godine održan je EJU kup za juniore u Lebnitzu u Austriji. Na turniru je učestvovalo 578 takmičara iz 39 zemalja. Naš klub kao reprezentativac Srbije uspešno je predstavljao Vladimir Kostić u kategoriji preko 100 kg i doneo nam bronzanu medalju.

+100kg Kostić Vladimir – U prvom kolu sastao se sa Holanđaninom Zomer Rickom koga pobeđuje bacanjem za dva Wazarija. U drugom kolu gubi od Nemca Abramov Erika. U prvom repasažnom meču pobeđuje Skalec Marceza iz Hrvatske bacanjem za Wazari i držanjem u zahvatu do Ipona.U drugom repasažnom meču dočekuje ga  Barboza Arthur “džin iz Brazila” koji je dosta veći i teži  (oko 200kg ) od našeg Vladimira koji ga je i pored velike razlike u kilaži pobedio bacanjem za dva Wazarija. U borbi za medalju na crtu mu je stao još jedan takmičar iz Brazila  Soares Andre kojeg takođe pobeđuje bacanjem za Wazari i time osvaja III mesto. Sve čestitke našem Vladimiru Kostiću što je obogatio klupsku vitrinu sa još jednom medaljom sa EJU kupa.

236 total views, 1 views today

One Comment

  1. Roki

    6. juna 2018. at 12:55

    Veliki uspeh za mali klub sve čestitke bravo dečko svaka čast i tebi a i trenerima Mume je car ume on da prepozna kvalitet nije mu to prvi put tako je i Mitra osetio za Fukuoku he he a netreba ni kolegu šofera po evropskim drumovima našeg Šeleta da nepohvalimo ima tu u toj medalji i njegove zasluge,sa srećom samo napred moji Cementašii živeliii

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *