18.11. – Prvenstvo Države za mlađe kadete – Beograd

Objavljeno: 18 новембра, 2018

Prvenstvo Države za mlađe kadete održano je u Beogradu u tehničkoj organizaciji džudo saveza Beograda. Ukupno je prijavljeno 252 takmičara (183 dečaka i 69 devojčica) iz 56 klubova, naš klub predstavljalo je 11 takmičara. Osvojene su 4 medalje 2 zlatne i 2 bronzane, kao i 2 peta i 1 sedmo mesto. Naš klub predstavljali su:

mlađi kadeti:

-46kg Kurteši Agim   /

-46kg Miljanović Miloš   VII

-50kg Prolić Jovan   /

-55kg Matijević Marko   V  mesto

-60kg Antelj Srđan   V mesto

-73kg Miljić Luka   I mesto

-73kg Domazetovski Veljko   /

-73kg Ralović Uroš   /

-81kg Mikec Nikola   III mesto

kadetkinje:

-44kg Germanac Anđela   I mesto

+63kg Stjepanović Jovana   III mesto

Kurteši Agim u prvom kolu sastaje se sa Jeremić Matijom iz Rakovice od koga gubi za Wazari i time nažalost završava učešće na ovom prvenstvu.

Miljanović Miloš u prvom kolu je bio slobodan, u drugom gubi za dva Wazarija od Nikole Novkovića iz JK Bačka iz Sombora. U prvom repasažnom meču pobeđuje Isaka Koraća iz Džunsa izvlačenjem poluge, ali nažalost gubi u drugom od Andrije Lukavca iz JK Institut za džudo i time zazuima VII mesto.

Prolić Jovan je bio slobodan u prvom kolu. U drugom gubi za Wazari od Stanimirović Vukana iz JK Rakovica, a potom i oba repasažna meča u zahvatu.

Matijević Marko je bio slobodan u prvom kolu. U drugom kolu pobeđuje Mladena Đorovića iz Bora za dva Wazarija. U četvrtfinalnom meču pada za Wazari i ostaje u zahvatu i time gubi meč od Ignjata Paunovića. U prvom repasažnom meču pobeđuje Marka Jankovića iz Džunsa bacanjem za Wazari pa za Ipon. Drugi repasažni meč završava pobedom za Wazari u Golden Scoru. U borbi za medalju nažalost gubi od Anđelović Rastka iz JK Jedinstva i time ostaje bez medalje i zauzima V mesto.

Antelj Srđan u prvom kolu pobeđuje Marković Nikolu iz JK Crvena Zvezda. U drugom kolu sastaje se sa Jovanović Veljkom iz JK Zemun koga pobeđuje bacanje za Wazari pa za Ipon. U Četvrtfinalnom meču nažalost gubi od Đorđević Slobodana iz JK Kinezis. Prvi repasažni meč dobija Iponom, ali nažalost drugi gubi za Wazari i time zauzima V mesto.

Miljić Luka u prvom kolu pobeđuje Mandić Vojina iz JK Partizan iz Beograda bacanjem za dva Wazarija.U drugom kolu pobeđuje Semina Hota iz Tutina bacanjem za Wazari. U četvrtfinalu sastaje se sa Božidarom Mihajlovićem iz Odžk i pobeđuje ga gušenjem. Polufinalni meč završava Iponom nad Uglješom Vukobratovićem iz JK Bačka Sombor. U finalu se sastaje sa Zubović Stefanom iz JK Sloven Ruma kojeg pobeđuje za dva Wazarija i time osvaja I mesto i titulu Prvaka Države.

Domazetovski Veljko u prvom kolu gubi od Vukobratović Uglješe iz JK Bačka Sombor za Ipon. U prvom repasažnom meču gubi u zahvatu od Trivunović Nikole i time završava učešće na ovom prvenstvu.

Ralović Uroš u prvom kolu gubi Iponom od Trogrlić Ognjena iz JK Sirmijum. U prvom repasažnom sastaje se Vasilijem Jovovićem iz JK Crvena zvezda od koga gubi i time završava učešće na ovom prvenstvu.

Mikec Nikola u prvom kolu gubi od Hasić Edina iz Tutina. U prvom repasažnom meču sastaje se sa Koučin Lukom iz Novosadskog kojeg pobeđuje bacanjem za Wazari. U drugom repasažnom meču pobeđuje Jovanović Matiju iz JK Institut za džudo bacanjem za dva Wazarija. U borbi za medalju sastaje sa Delić Markom iz JK Proleter iz Zrenjanina kojeg pobeđuje bacanjem za Wazari i time osvaja III mesto.

Germanac Anđela, u njenoj kategoriji bilo je samo 3 takmičarke pa su se borile po sistemu ‚‚svaka sa svakom‚‚. Prvu borbu radila je sa Vasiljević Anđelom iz JK Bambi iz Požarevca i pobedila je bacanjem za Wazari.  Drugu i poslednju borbu, radia je sa Majstorović Anicom iz beogradskog JK Voždovac koju je dobila držanjem u zahvatu i time je uspela osvoijti I mesto titulu Prvaka Države.

Stjepanović Jovana  u prvom kolu gubi od Gordić Ivane iz JK Stepanovićevo. U prvom repasažnom meču sastaje se sa Simonović Katarinom iz JK Bambi Požarevac koju baca za Wazari a zatim i pobeđuje bacanjem za Ipon. Drugi repasažni meč radila je sa Radaković Isidorom iz Rume koju takođe pobeđuje i tako ulazi u borbu za medalju sa Zakalicki Sarom, takođe iz Rume, koju baca za Wazari i osvaja III mesto.

 

 172 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *