Najava drugog JUDO „TROFEJA BEOČINA“ 2011

Objavljeno: 4 октобра, 2011

Nakon dobre organizacije BALKANSKOG JUDO ŠAMPIONATA ZA SENIORE,  poslenike judo kluba „Cement“ čeka novi organizacioni izazov. Na redu je, drugi po redu „TROFEJ BEOČINA“,

u konkurenciji poletaraca i pionira. Ovaj međunarodni turnir, na kojem se očekuje preko 300 takmičara, iz nekoliko zemalja regiona, će se održati  15. oktobra 2011. godine, u Sportskom centru-Beočin, sa početkom u 11 h. Pošto Sportski centar Beočin pruža pun konfor i sve uslove za dobru organizaciju ovakvih sportskih manifestacija, nadamo se da će publika, roditelji i takmičari, uživati u sportskom nadmetanju najmlađih judoka iz regiona. Svim učesnicima želimo ugodan boravak u Beočinu, i naravno dobre sportske rezultate.

Propozicije možete pogledati na flajeru ovde.

Sticajem okolnosti istog dana počinje i Super judo liga Srbije, a „Cement“ je u prvom kolu domaćin judo klubovima „Žandarmerija“ iz Beograda i „Kinezis“ iz Niša, pa će se ovaj tromeč održati nakon završetka turnira, „Trofej Beočina“, od 18 h. u istoj sali. Nadamo se da će mnogi takmičari, treneri i roditelji koji budu došli na turnir, ostati u sali da bodre „Cementaše“ u nastojanju da ostvare što bolji plasman u Super ligi Srbije, kao najelitnijem ekipnom takmičenju u našoj zemlji.

 

Ovde možete pogledati prošlogodišnju  organizaciju 1. Trofeja Beočina, kao i galeriju fotografija

 

Beočin, 04.10.2011. godine

Organizacioni odbor turnira

 598 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *