22.09. – Prvenstvo Države za mlađe pionire – Zrenjanin

Objavljeno: 22 septembra, 2018

Prvenstvo Države za mlađe pionire održano je u subotu 22.09.2018.godine u tehničkoj organizaciji džudo kluba Proleter iz Zrenjanina. Na turniru je učestvovalo 238 takmičara iz cele Srbije. Naš klub predstavljalo je 3 takmičara, dva dečaka i jedna devojčica, osvojene su 3 medalje i opet sve tri zlatne.

mlađi pioniri:

-46kg Diljaj Šaban   I mesto

+66kg Kovačević Luka   I mesto

mlađe pionirke:

-32kg Natalija Prolić  I mesto

Diljaj Šaban u prvom kolu pobeđuje Pavlović Jovana iz Slavije. U četvrtfinalu sastaje se sa Božić Jovanom iz Dinamo Pančevo kojeg takođe pobeđuje. Polufinalni meč radio je sa Branković Lukom iz Beogradske Crvene Zvezde i pobedio ga. U finalu pobeđuje Rutović Borisa iz TKS-a i time osvaja I mesto i titulu Prvaka Države.

Kovačević Luka je bio slobodan u prvom kolu. U četvrtfinalu pobeđuje Marić Branka iz Siriga. U polufinalu sastaje se sa Benković Leon iz Mladost Bečej kojeg takođe pobeđuje i prelazi u borbu za titulu. U finalu za protivnika dobija Borojević Mateju iz Spartak Subotica koga pobeđuje i osvaja I mesto I titulu Prvaka Države.

Prolić Natalija u prvom kolu je bila slobodna. U drugom kolu pobeđuje Poznanović Ekatarinu iz JK Crvena zvezda. U polufinalu sastaje se sa Petrović Tatjanom iz beogradskog JK ODŽK koju  pobeđuje i dolazi do finala sa Savić Bojanom iz JK Rakovica koju takođe pobeđuje i osvaja I mesto i titulu Prvaka Države.

 

 

 

 

 54 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *