02.02. – Prvenstvo vojvodine za starije poletarce – Stepanovićevo

Objavljeno: 3 фебруара, 2019

U subotu 02.02.2019.godine održano je Prvenstvo Vojvodine za starije poletarce u tehničkoj organizaciji džudo kluba Omladinac. Na turniru je učestvovalo 125 takmičara (91 dečak i 34 devojčice) iz 27 klubova. Borbe su se radile na četri tatamija po sistemu duplog repasaža. Naš klub predstavljalo je 7 takmičara, osvojene su 3 medalje I sve 3 bronzane.

poletarci:

-31kg Miljanović Mihajlo   /

-31kg Selak Veljko   /

-34kg Mikec David   /

-38kg Milović Mihajlo   III mesto

-42kg Savić Ognjen   III mesto

poletarke:

-25kg Mirić Ivana   III mesto

-28kg Mirić Natalija   /

Miljanović Mihajlo u prvoj borbi sastaje se sa Andrić Nestorom iz jk Novosadski I pobeđuje ga. U drugoj borbi gubi od Mališević Svetozara iz jk Turija. U prvoj repasažnoj borbi pobeđuje Crnjin Luku iz jk Dinamo Pančevo, a u drugoj gubi od Lajić Nemanje iz jk Okami Novi Sad I time završava učešće na ovom Prvenstvu.

Selak Veljko u prvoj borbi sastaje se sa  Đoković Vukom iz jk Novosadski od koga gubi I time nažalost završava učešće na ovom Prvenstvu.

Mikec David u prvoj borbi pobeđuje Aničić Luku iz jk Omladinac Stepanovićevo, ali već u drugoj gubi od Blitva Vasilija iz jk Okami Novi Sad. U prvoj repasažnoj borbi sastaje se sa Nikolić Vukom iz jk Dinamo Pančevo odkoga gubi I tako I on završava bez plasmana.

Milović Mihajlo prvi meč gubi od Aničić Uroša iz jk Omladinac Stepanovićevo. U prvoj repasažnoj borbi sastaje se sa Bastić Dejanom iz jk Spartak Subotica kojeg pobeđuje. U drugoj repasažnoj borbi pobeđuje Kecojević Pavla iz jk Okami Novi Sad. U borbi za medalju sastaje se sa Radanov Mihajlom takođe iz jk Okami kojeg pobeđuje i time osvaja III mesto.

Savić Ognjen u prvoj borbi pobeđuje Božić Miloša iz jk Dinamo Pančevo, ali već u drugoj gubi od Virag Nikole iz jk Turija. U prvoj repasažnoj borbi sastaje se sa Lukačević Aleksom iz jk Ipon Sombor kojeg pobeđuje. U borbi za treće mesto pobeđuje Gruičić Bogdana iz jk Omladinac Stepanovićevo I time osvaja III mesto.

Mirić Ivana u prvoj borbi gubi od  Jovanović Božane iz jk Turija. U drugoj gubi od bivše klupske koleginice Arvai Andree iz jk Omladinac Stepanovićevo, a u trećoj gubi od Kuprešak Lane iz jk Novosadski. Međutim, pošto ih je bilo samo četri u grupi osvaja III mesto.

Mirić Natalija u prvoj borbi gubi od Vanović Senke iz jk Omladinac Stepanovićevo, zatim pobeđuje Lotina Laru iz jk Jedinstvo Kačarevo, ali odma zatim gubi od Jocić Dunje iz jk Akademija Jočić I time I ona završava učešće na ovom Prvenstvu.

 759 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *