02.02. – Prvenstvo Vojvodine za kadete – Stepanovićevo

Objavljeno: 3 фебруара, 2019

U subotu 02.02.2019.godine u tehničkoj organizaciji džudo kluba Omladinac iz Stepanovićeva, održano je Prvenstvo Vojvodine za kadete. Na Prvenstvu je učestvovalo 132 takmičara (96 momaka i 36 devojaka) iz 28 klubova. Borbe su se radie na tri tatamija po sistemu duplog repasaža. Naš klub predstavljalo je 10 takmičara, osvojeno je 7 medalj: 3 zlatne, 2 srebrne i 2 bronzane, kao i 3 V mesta. Osvojilo smo 9 plasmana za Prvenstvo Države, a ekipno smo najbolji klub.

kadeti:

-50kg Prolić Jovan   II mesto

-55kg Matijević Marko   II mesto

-60kg Škamla Filip   I mesto

-60kg Antelj Srđan   III mesto

-60kg Kajić Damir   V mesto

-66kg Kosović Velimir   I mesto

-66kg Petković Vuk   V mesto

-73kg Miljić Luka   V mesto

-81kg Mikec Nikola   III mesto

Kadetkinje:

-44kg Germanac Anđela   I mesto

Prolić Jovan je imao samo dva protivnika u grupi pa su radili po sistemu svaki sa svakim. U prvoj borbi sastaje se sa Kežić Dušanom iz jk Partizan Kikinda od koga gubi Iponom. U drugoj borbi Aleksa Bubalo iz jk Novosadski mu predaje meč zbog povrede i time zauzima II mesto.

Matijević Marko u prvom meču sastaje se sa Spasić Lukom iz jk Partizan Kikinda koga pobeđuje u zahvatu. U polufinalu sastaje se sa Anđelković Rastkom iz jk Jedinstvo Kačarevo i pobeđuje ga za dva Wazarija. U finalu gubi od Kojić Mateje iz jk Partizan KIkinda za Ipon i time zauzima II mesto.

Škamla Filip u prvom meču sastaje se sa Vukelić Viktorom jk Vojvodina Novi Sad kojeg baca za Wazari i na kraju pobeđuje gušenjem. U polufinalnom meču pobeđuje Momirski Dušana iz jk Proleter Zrenjanin bacanjem za dva Wazarija. U finalu  se sastaje sa Maleš Strahinjom iz jk Slavija Novi Sad I nakon pada za Wazari baca ga za Ipon i pobeđuje I tako osvaja I mesto i titulu Prvaka Vojvodine.

Antelj Srđan u prvom meču sastaje se sa Perželt Akošom iz jk Partizan KOT Kanjiža kojeg pobeđuje bacanjem za dva Wazarija. U drugom meču gubi od Momirski Dušana iz jk Proleter Zrenjanin bacanjem za Ipon. U prvoj repasažnoj borbi pobeđuje Popov Miloša iz jk Novosadski bacanjem za Wazari pa držanjem u zahvatu. U drugoj repasažnoj borbi sastaje se sa Vukelić Viktorom iz jk Vojvodina Novi Sad od koga prvo pada za Wazari a zatim ga baca za Wazari pa za Ipon u Golden scoru. U borbi za medalju sastaje se sa klupskim kolegom Kajić Damirom koji mu predaje meč zbog povrede i time zauzima III mesto.

Kajić Damir u prvoj borbi sastaje se sa Veljković Nemanjom iz jk Dinamo Pančevo kojeg pobeđuje bacanjem za dva Wazarija. U četvrtfinalu pobeđuje Adamović Vukašina iz jk Slavija Novi Sad na tri šida u Golden scoru. U polufinalu sastaje se sa Maleš Strahinjom iz jk Slavije od koga gubi gušenjem. U borbi za treće mesto predaje meč klupskom kolegi Antelj Srđanu zbog povrede leđa I time zauzima V mesto.

Kosović Velimir u prvoj borbi pobeđuje Vukašina Ostojića iz jk Novosadski bacanjem za dva Wazarija. U četvrtfinalu Iponom  pobeđuje Stojanović Lazara iz jk Dinamo Pančevo. U polufinalu sastaje se sa Otić Markom iz jk Slavija Novi Sad kojeg baca za Wazari pa zadržava u zahvatu. U finalu pobeđuje Anđelović Mihajla iz jk Jedinstvo Kačarevo bacanjem za dva Wazarija I time osvaja I mesto I titulu Prvaka Vojvodine.

Petković Vuk u prvom meču pobeđuje Ilić Filipa iz jk Sirmijum Sremska Mitrovica bacanjem za dva Wazarija. U četvrtfinalu gubi od Anđelović Mihajla iz jk Jedinstvo Kačarevo padom za Wazari pa za Ipon. U prvoj repasažnoj borbi sastaje se sa Nemanjom Kojčićem iz jk Proleter Zrenjanin kojeg pobeđuje bacanjem za Wazari i držanjem u zahvatu. U drugoj repasažnoj borbi pobeđuje Veljka Jegdića iz jk Spartak Subotica. U borbi za medalju nažalost gubi od Otić Marka iz jk Slavija na Ipon I time zauzima V mesto.

Miljić Luka u prvom meču pobeđuje Knežević Uroša iz jk Bačka Sombor bacanjem za Wazari pa za Ipon. U drugom gubi od Zubović Stefana iz jk Sloven Ruma padom za dva Wazarija. U prvoj repasažnoj borbi sastaje se sa Živkov Nemanjom iz jk Mladost Bečej kojeg baca za Wazari pa pobeđuje gušenjem. U drugoj repasažnoj borbi pobeđuje Tmušić Nikolu iz jk Partizan Novi Sad bacanjem za Ipon. U borbi za treće mesto nažalost gubi od Vukobratović Uglješe iz jk Bačka Sombor I time zauzima V mesto ali jedini ostaje bez plasman za Prvenstvo Države.

Mikec Nikola u prvoj borbi sastaje se sa Maljković Milošem iz jk Jugović Kać kojeg pobeđuje za samo 25sec meča bacanjem za Wazari pa gušenjem. U drugom meču gubi u zahvatu od Bošnjak Vuka iz jk Spartak Subotica. U prvoj repasažnoj borbi pobeđuje Delić Marka iz jk Proleter Zrenjanin bacanjem za Wazari. U borbi za treće mesto sastaje se sa Mlađen Nemanjom iz jk Slavija Novi Sad kojeg za 16sec baca za ipon i time osvaja III mesto.

Germanac Anđela je imala samo jednu protivnicu u grupi Maksić Stanislavku iz jk Slavija Novi Sad, pa su radile po sistemu dve dobijene borbe. U prvoj je pobeđuje u zahvatu, u drugoj gubi takođe u zahvatu, a u trećoj vodi za Wazari iz zahvata pa onda baca za Ipon i time osvaja I m

 951 total views,  1 views today

One Comment

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *