06.-07.04. – EJU kup za kadete Teplice, Češka

Objavljeno: 10 априла, 2019

Za vikend 06.-07.04.2019. godine održan je Eju kup za kadete u Teplicama u Češkoj. Na kupu je učestvovalo 793 takmičar (489m i 304ž) iz 33 zemlje sa 3 kontinenta (Evropa, Azija i Afrika) Naš klub predstavljlo je 4 takmičara i svi su nastupili prvog dana takmičenja.

-55kg Matijević Marko – u njegovoj kategoriji bilo je 77 takmičara. U prvom kolu pobedio je Freitas Tomasa iz Portugalije bacanjem za Ipon. U drugom kolu protivnik mu je bio Strmen Dalibor iz Slovačke, njega takođe pobeđuje bacanjem za Ipon. U trećem kolu gubi od Raskin Yana iz Ukrajine koji ga prvo baca za wazari, a zatim i za Ipon. Nažalost ukrajinac gubi meč u sledećem kolu I tako ostavlja Marka bez šanse u repasažu.

-60kg Škamla Filip – u njegovoj kategoriji bilo je 87 takmičara. U prvom kolu bio je slobodan. U drugom kolu pobeđuje Roque Bernarda iz Portugalije bacanjem za Ipon. U drugom kolu gubi od domaćina Mravec Marcela koji dolazi do finala grupe i time povlači Filipa u repasaž. On nažalost gubi ovaj meč od Aust Phillipa iz Austrije i time završava učešće na ovom kupu.

-60kg Antelj Srđan – kod njega je, kao i kod Filipa, bilo 87 takmičara u kategoriji. U prvom kolu borio se sa Čivović Edvinom iz Crne Gore od koga gubi. Nažalost Čivović gubi svoj sledeći meč I tako I Srki ostaje bez šanse u repasažu.

-66kg Kosović Velimir – u njegovoj kategoriji bilo je 86 takmičara. U prvom kolu bio je slobodan. U drugom kolu borio se sa Botofe Ionutom iz Rumunije koji ga baca za wazari, Velimir neuspeva do kraja da preokrene meč u svoju korist i gubi. Nažalost I Rumun gubi svoj sledeći meč i time i Velimir ostaje bez šanse u repasažu.

Da se ne upuštam u neku dublju analizu mečeva, jer ipak nisam bila tamo sa njima da ih gledam, verujem da mogu više od ovoga što su pokazali, pa ću ostati samo na tome da im opet poželim sreću na nekim narednim takmičenjima.

 310 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *