STIGLE NOVE STRUNJAČE

Objavljeno: 19 августа, 2020
 
Juče je izvršena primopredaja novih judo strunjača u Judo klubu “Cement” Beočin koje nam je zvanično uručio Predsednik UO JSS dr Milovan Bratić.
 
Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo Ministarstvu omladine i sporta, Judo savezu Srbije i Opštini Beočin kao i svim pojedincima koji su na bilo koji način pomogli ovu donaciju koja će znatno poboljšati uslove rada u našem klubu i omogućiti stvaranje novih judo šampiona, a Bože zdravlja i treću olimpijsku normu koju smo zacrtali kao jedan od prioritetnih ciljeva u narednom petogodišnjem planu rada našeg kluba.
 
Molimo da posebnu zahvalnost prenesete ministru omladine i sporta, gospodinu Vanji Udovičić koji je tokom posete našoj opštini, u novembru prošle godine, sa predsednikom Opštine i dvostrukim olimpijcem Mitrom Milinković, obišao i naš klub i prepoznao problem koji smo imali sa pocepanim i dotrajalim strunjačama te pokrenuo inicijativu da nam se nabavi novi tatami. Da budemo iskreni u početku nismo poverovali u obećanje ministra ali je on održao obećanje i zajedno sa Judo savezom Srbije pomogao da rešimo dugogodišnji problem koji je već ometao kvalitetan rad u našem klubu.
 
U znak zahvalnosti dodelili smo, najređe dodeljivano klupsko priznanje, “Povelju prijateljstva” gospodinu Vanji Udovičiću, predsedniku UO JSS, gospodinu dr Milovanu Bratiću i predsedniku Opštine Beočin, Mitru Milinkoviću da ih podseća na ovaj veoma važan dan u istoriji našeg kluba.
 

 476 total views,  2 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *