12. TROFEJ BEOČINA

Objavljeno: 22 октобра, 2022

U subotu, 15.10.2022. održan je 12. međunarodni judo turnir “TROFEJ BEOČINA” na kojem je nastupilo 525 takmičara iz 51 kluba Srbije i 5 zemalja regiona.

Turnir je otvorio zamenik predsednice opštine, Tomović Stefan, inače naš takmičar-veteran i biranim rečima poželeo dobrodošlicu takmičarima, roditeljima i trenerima koji su došli u velikom broju na naš turnir.

Najuspešniji klub u ukupnom plasmanu je beogradska “Crvena Zvezda” čiji trener, Marko Manojlović je proglašen za najboljeg trenera kojem je uručena prigodna plaketa.

Pehar za najuspešniji inostrani klub je pripao “Famosu” iz Istočnog Sarajeva.

Plaketu za najboljeg sudiju dobio je Vukašin Adamović iz Novog Sada.

Bicikl kao “trofej Beočina” pripao je Luki Matanović iz novosadske “Slavije” koji je osvojio prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji -30 kg za ml. dečake.

Tokom ceremonije dodele medalja uručene su prigodne plakete i novčane nagrade našoj takmičarki, Nataliji Prolić i treneru Morina Šefkiji za osvojenu bronzanu medalju na prvenstvu Evrope za kadete, održanom u Poreču/Hrvatska, 24. juna 2022.

Medalje su deci na postolju delili naši reprezentativci, Natalija Prolić, Jovana Stjepanović, Velimir Kosović, Vladimir Kostić i Veljko Knežević, a tu čast su imali i treneri, Kosta Topalov iz Bugarske, Mario Rudl iz Slovenije i Bjelić Branislav iz rumskog “Slovena” kao i direktor turnira, Andrija Mumović.

U nedelju 16.10.2022. održan je zajednički trening Cementaša sa takmičarima inostranih klubova “Topalov” iz Bugarske i “Velence” iz Mađarske nakon čega smo ispratili goste i poželeli im srećan put do kuće.

 

Beočin 15.10.2022.                                     

Direktor Turnira, Andrija Mumović

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA (Autor: Isa Ademovski)

 

 313 total views,  3 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *