pinupmostbet casino kzhttps://pinup-oyun.com/pinup kzlucky jet

Podeljeni Novogodišnji paketići najmlađim “Cementašima”

Objavljeno: децембар 29, 2011

U utorak, 27.12.2011. godine, u judo sali  SPC u Beočinu, zahvaljujući donaciji Humanitarne organizacije „Duga“ iz Novog Sada, najmlađi članovi našeg kluba dobili su novogodišnje paketiće. Ova već tradicionalna manifestacija organizovana je uz maskenbal, i plesni program, u kojem je učestvovala velika većina mališana. Podijumom su prodefilovali svi koji su se prijavili za takmičarski program, a specijalni žiri, je imao težak zadatak, da od stotinak maski, izabere najbolje. Sem toga izabrali su i najbolji plesni par, u konkurenciji desetak grupa i pojedinaca. U plesnom programu pobedile su plesačice, „Milana & Dobrila“, koje su nagrađene sa još po jednim paketićem. Kod izbora najboljih maski bilo je više „posla“. Žiri je prvo odabrao 12 polufinalista, nakon čega su, morali odabrati 4 najbolje, što nije bilo nimalo lako. Ipak, kao i u svakom takmičenju, neko mora pobediti, a ovaj put to su bili:

1.mesto: „ČARLI ČAPLIN“, u koga se maskirao Petrović Pero

2.mesto: „MUSKETAR“, u koga se maskirala Svirčević Nataša

3.mesto: „MUMIJA“, u koju se maskirao Kosović Velimir

3.mesto: „MOLER“, u koga se maskirao Asanovski Jasmin

Sve ove „maske“ su nagrađene sa po još jednim novogodišnjim paketićem, i naravno velikim aplauzom svih prisutnih, kao i „Deda mraza“, koji im je poklone predao.

I pored početnih tehničkih poteškoća, D.J. „Buca“ je uspeo muzički podržati sve plesove i dodelu paketića.

Posle takmičarskog programa, „Deda mraz“ je podelio 159 paketića, i deci poželeo srećnu Novu 2012. godinu i Božićne praznike. Uručenje paketića kamerom je ovekovečio  Igor, iz TV Beočin, kao i „Foto Dušica“, foto aparatom.

Nakon svečanosti, deca, ali i prisutni roditelji, su pojeli kolače i slatkiše koje su pripremile naše „mame“, u izobilju.

Tako je, na zadovoljstvo svih prisutnih, završena još jedna lepa priredba u našem klubu, na koju smo ponosni.

Koristimo priliku da se zahvalimo Humanitarnoj organizaciji „Duga“, i svima koji su na bilo koji način pomogli da se ova priredba uspešno organizuje i sprovede.

 

Beočin, 27.12.2011. godine

Pripremio, Andrija Mumović


Foto: Pobednice u plesnom programu: Milana i Dobrila

 

Foto: Finalisti maskenbala

 

Foto: Polufinalisti maskenbala


Galerije fotografija:

Plesni program:

Maskenbal:

Deda mraz i paketići:

 1,472 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *