Promovisani novi majstori judoa

Objavljeno: 28 јануара, 2012

Dana, 28.01.2012. godine u judo Sali „Slavije“ na novosadskom SPENSU, DAN Kolegijum, Judo Saveza Srbije, na čelu sa dr Obadov Slavkom, organizovao je polaganje za majstorske pojaseve na koje je izašlo 90 kandidata, od kojih 59 za prvi, 13 za drugi, 12 za treći, 2 za četvrti, 1 za šesti, 1 za sedmi i 2 za osmi  DAN stepen.
Svi prijavljeni kandidati iz Srbije i Crne Gore, prikazali su zavidno znanje tako da sve ispitne komisije nisu imale težak posao. U prvoj komisiji su bili, Dimitrios Konstantinidis, Pavle Bajčetić i Borislav Cvejić, u drugoj, dr Slavko Obadov, Miomir Mrvaljević i Ivan Todorov, u trećoj dr Dragan Popović, Slobodan Petković, dr Miroljub Blagojević i dr Milovan Bratić.

Iz JK „Cement“ na polaganje su izašli JASMIN KAJIĆ, za prvi, i GORAN PRGONJIĆ, za drugi DAN stepen, i uspešno položili. Jasmin Kajić je 44 majstor u istoriji našeg kluba, a Prgonjić se sada pridružio grupi od 7 nosilaca drugog DAN stepena.

Naš veteran IGOR EMINI je promovisan u viši majstorski pojas, šestog DAN stepena i tako se pridružio Mitru Milinkoviću i našem treneru, Andriji Mumoviću, koji ove pojaseve nose odranije. Pored njega, u više DAN stepene promovisani su: SLAVKO STANIŠIĆ u sedmi DAN i PAVLE BAJČETIĆ i MOMIR LUČIĆ u osmi DAN stepen.

Koristimo priliku da našim takmičarima, ali i svim ostalim kandidatima, a posebno, Igoru Eminiju, Slavku Stanišiću, Pavlu Bajčetiću i Momiru Lučiću, čestitamo na ovim visokim zvanjima u judou.

 

Beočin, 28.01.2012. godine

Pripremio: Andrija Mumović

Galerija fotografija:

 1,502 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *