Borislav Adžić 9-ti

Objavljeno: 11 марта, 2012

U drugom repasažnom meču Borislav Adžić se sastao sa Ukrajincem Mikhaylom Demidovim i posle iscrpljujuće borbe, izgubio 5:0. Najveći deo borbe je prošao u “rovovskoj” borbi za gard.

Ukrajinac je pred kraj borbe uspeo plasirati jedan ipon-seoi-nage što su sudije vrednovale yukoom i to je jedini poen u ovom meču. Posle ovog pada Bora je “dodao gas” ali je uspeo naterati ukrajinca samo na jedan shido. Doduše nekoliko sekundi do kraja borbe jedan od sudija je zatražio i drugi shido za Ukrajinca ali glavni sudija i drugi pomoćni, nisu mislili tako i meč je zavšen pobedom Demidova. Bora je ovako, sa dve pobede i dva poraza osvojio 9-to mesto, što i nije tako loše, obzirom da mu je ovo prvi EJU turnir u životu.

Sve nas u srpskoj ekspediciji obradovala je Tintor Sara iz “TSK”-Temerin, koja je danas, u kategoriji do 70 kg, posle četiri pobede, ušla u finale, i boriće se večeras za zlatnu medalju. I njena sestra Tea će se boriti za bronzanu medalju, u kategoriji do 63 kg, kao Sara Ratković u kategoriji preko 70 kg.  U muškoj konkurenciji za medalju će raditi dvojica naših reprezentativaca jedan protiv drugog. Ivan Đukanović iz “Čukaričkog” koji je posle pobeda nad Ukrajincem i Čehom, u repasažu, obezbedio borbu za medalju u kojoj ga čeka Aleksa Kulidžan iz JK “Dinamo ” Pančevo.

Sa lica mesta “media tim” Cementa će se javiti čim počnu borbe za medalje, koje se očekuju oko 15,30 h.

 859 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *