Najava borbi Grujovića, Prgonjića, Cukija i Dragane

Objavljeno: 17 марта, 2012

U nastavku seniorskog prvenstva Srbije u Nišu, gledaćemo još četvoro naših takmičara. U kategoriji do 90 kg, Grujović Vladimir je Slobodan u prvom kolu a u drugom čeka pobednika iz borbe Kukolj Aleksandra iz beogradskog “Rekorda” i domaćina iz “Kinezisa” Krutil Đorđa.

U kategoriji do 100 kg, naš Prgonjić Goran, u prvom kolu radi sa Živanović Aleksandrom iz Aleksinca. Prgonjić ne bi trebalo da ima ozbiljnijih prepreka do polufinala, gde će se verovatno sastati sa Nikolić Nikolom-Ušketom, koji je za ovu priliku odabrao da se takmiči u kategoriji do 100 kg, obzirom da je  njegova  kategorija, do 90 kg, nazvana “kategorijom smrti” pošto su u njoj,  Dmitrij Gerasimenko, koji je već u olimpijskoj normi i Kukolj Aleksandar, juniorski  vicešampion Evrope. Tu su i Luka Gartner iz “Slavije” i Simić Filip iz “Rekorda” koji vrebaju iz prikrajka da iznenade protivnike u polufinalu.

U superteškoj kategoriji, preko 100 kg, Milinković Mitar je u prvom kolu Slobodan, a u drugom kolu čeka pobednika iz meča, Kalić Čede, iz “Žandarmerije” i Bulja Mladena iz pančevačkog “Dinama”. Ukoliko prođe ovu prepreku čeka ga prošlogodišnji prvak Srbije, Mandić Nebojša iz beogradskog “Partizana”. Ova borba će ustvari biti finale pre finala, jer će pobednik iz tog meča verovatno osvojiti titulu prvaka Države.

Dragana Biskupović je prošlogodišnja vicešampionka Srbije za seniore i od nje se očekuje da, najmanje, ponovi taj plasman, jer se Miljković Milana-Caca, oporavila od saobraćajne nesreće, i  danas će nastupati u Nišu. Dragana je u prvom kolu slobodna, a u drugom kolu čeka pobednicu iz meča Opačić Marije, iz novosadske “Bezbednosti” i Đokić Bojane, iz  “Niša”.

Medija tim “Cementa” će se potruditi da sve korisnike našeg sajta direktno obaveštava o borbama naših takmičara u Nišu a potrudiće se da izveštaje “pokrije” i slikama iz borbi.

Niš, 17.03.2012.

Media tim “Cementa”: Predrag Peruško, Kalabić Nikola i Andrija Mumović

 691 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *