ČESTITKA „CEMENTA“ AKADEMCIMA

Objavljeno: 30 јуна, 2011

Naši studenti u Sarajevu

Koristimo priliku da uputimo  srdačne čestitke svim osvajačima medalja na Prvom univerzitetskom prvenstvu Evrope koje je održano od 24-26. juna 2011. godine u Sarajevu/BiH. Takođe čestitamo njihovim klubovima i klupskim trenerima a posebno nacionalnom selektoru za ovo studentsko prvenstvo, dr Milovanu Bratiću, i njegovim prvim saradnicima, nacionalnim trenerima, Veselinu Novakoviću /za žene/, i dr Mirsadu Nurkiću /za muškarce/.

Sa četiri zlatne i četiri srebrne medalje, posle dužeg vremena, reprezentacija Srbije se našla na prvom mestu po uspehu, na jednom ovako značajnom šampionatu, koji je okupio 126 takmičara iz 14 Država i 45 evropskih Univerziteta.

Ljiljana Savanović iz „Crvene Zvezde“, Miroljub Ivezić i Milan Dišović iz „OJK-Beograd“ i Aleksandar Kukolj iz „Rekorda“, osvojili su zlatne medalje, a Vesna Ranković i Miljana Miljković iz novosadskog „Partizana“, te Uroš Kostadinović iz „Kinezisa“ i Luka Gartner iz „Slavije“, osvojili su srebrne medalje predstavljajući tako na najbolji način, svoje fakultete, odnosno Univerzitete iz Beograda, Niša i Novog Sada.

Još jednom sve čestitke od svih takmičara i uprave „Cementa“.

Beočin, 30.06.2011. godine

 

 518 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *