DILJAJ ELJEZ OTPUTOVAO NA EVROPSKO PRVENSTVO

Objavljeno: 21 јуна, 2012

Naš kadetski reprezentativac, DILJAJ ELJEZ je juče, zajedno sa još 15 članova srpske reprezentacije otputovao na Evropski šampionat, koji će se od 22-24.06.2012. godine održati u Baru, u Crnoj Gori. On će nastupati u kategoriji do 60 kg u kojoj će nastupiti i Rumljanin, Marko Grandić. Sa reprezentacijom su otputovali i nacionalni trenri, Dragan Spasić za kadetkinje i dr Mirsad Nurkić za kadete.

Na večerašnjem žrebu naši reprezentativci su bili različite sreće. Diljaj je slobodan u prvom kolu a u drugom čeka pobednika iz meča,  Trojnar Roberta iz Češke Republike i Belgijanca, Haverals Jonasa. Trojnar je na evropskoj rang listi na 18 mestu i sudeći po tome on je favorit za prolaz u drugo kolo jer Belgijanac nije imao značajnijih nastupa u predevropskom ciklusu takmičenja na EJU turnirima.

Marko Grandić je takođe slobodan u prvom kolu a u drugom će za protivnika imati Kiparskog reprezentativca Apostolua. Ova težinska kategorija je na programu već prvog takmičarskog dana, 22.06.2012. godine, a u njoj je prijavljeno 45 takmičara, pa će konkurencija biti žestoka.

 

Beočin, 21.06.2012. godine

Pripremio: Andrija MumovićKompletan žreb u PDF formatu (za štampu)  možete videti i preuzeti ovde.

Rezultate možete pratiti ovde.

Takmičenje se održava od petka 22.06.2012. do nedelje 24.06.2012. godine u sportskom centru “Topolica” u Baru, a program možete pogledati ispod.

 860 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *