pinupmostbet casino kzhttps://pinup-oyun.com/pinup kzlucky jet

ČETVORO CEMENTAŠA NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU U BUGARSKOJ

Objavljeno: јул 5, 2012

U četvrtak, 05.07.2012. godine u 21 h na Balkanski šampionat u Bugarsku otputovala je reprezentacija Srbije u konkurenciji starijih pionira (godište 1998. I 1999). Šampionat se održava ovog vikenda u Slivenu u Bugarskoj, a nacionalni trener muške selekcije, Slaviša Pejčić, poveo je put Slivena prvake Srbije, među kojima su i naši takmičari VLADIMIR SAPUNDŽIĆ do 34 kg, i VLADIMIR KOSTIĆ preko 70 kg. Sa njima je otputovao i trener, Morina Šefki.

Iznenada  su u  reprezentaciju naknadno pozvane još dve naše takmičarke, MARIJA IVKOVIĆ do 32 kg i JELENA BLAGOJEVIĆ do 48 kg. pa će ih u Bugarsku ujutru odvesti naš trener Andrija Mumović, kako bi se priključile srpskim „orlićima“ i stavile na raspolaganje nacionalnom treneru Nedeljku Đukiću.

Do ovog iznenadnog poziva je došlo zbog toga što na Balkanskom šampionatu ima kategorija do 32 kg, koja nema na našem nacionalnom šampionatu, pa će Marija, koja je bila druga u najlakšoj kategoriji, do 40 kg, ipak nastupati u svojoj kategoriji do 32 kg. Prvakinja Države, Đin Tamara nije mogla putovati u Bugarsku pa će je u reprezentaciji zameniti naša Jelena, koja je bila druga na Državnom šampionatu.

Držimo im palčeve i želimo da se svo četvoro vrate sa medaljama a priželjkujemo najmanje jednu zlatnu.

 

Beočin, 05.07.2012. godine

Pripremio: Andrija Mumović

 749 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *