UZELAC NENAD IZ RUMSKOG „SLOVENA“ PREUZEO 3.TROFEJ BEOČINA

Objavljeno: 16 октобра, 2012

Dana, 16.10.2012. godine u judo klubu „Cement“ priređena je mala svečanost prilikom primopredaje glavne nagrade na 3. „Trofeju Beočina“,  koji je održan 13.10.2012. godine uz učešće 487 takmičara, iz 46 klubova, iz 5 država (Bugarske, Mađarske, Hrvatske BIH i Srbije).

DONATOR ovogodišnje glavne nagrade 3. “Trofeja Beočina” je firma “BRENDOMANIJA” d.o.o. iz Beočina, vlasništvo našeg trofejnog džudiste i aktuelnog podpredsednika kluba, Dražena Prolića.

Srećni osvajač bicikla marke „Alpina“ srebrne boje je član JK „Sloven“ iz Rume, UZELAC NENAD od oca Gorana i majke Marice Grandić, rođen 01.09.1997. godine, nastanjen u Rumi ul. Kosovska br 82  koji je na 3. „Trofeju Beočina“ osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 55 kg za kadete. On je do zlatne medalje stigao  pobedivši Ražnatović Jovana iz OJK-a, Semeredi Rolanda iz kikindskog „Partizana“, Aničić Stefana iz „Cementa“ i  u finalu Nikolin Dejana iz zrenjaninskog „Proletera“.

Pošto su u konkurenciji za osvajanje glavne nagrade bili svi osvajači zlatnih medalja koji su imali dve ili više pobeda, izbor je vršen tako što su cedulje sa svim imenima stavljene u pehar a potom bačene na tatami sa kojeg je cedulju, sa imenom Uzelac Nenada, izvukla Dunja Parežanin iz OJK Beograd i tako postala Nenadova „srećna vila“.

Prilikom primopredaje u judo sali „Cementa“, Šeletovi i Pepetovi pioniri su činili dekor za zajedničku fotografiju i aplauzom nagradili srećnog dobitnika „Trofeja“. Poneki su čežnjivo gledali za biciklom dok je odlazio iz sale, jer evo već treći put ispraćaju bicikle a nikako da neko od njih postane srećni dobitnik.

Sa Nenadom su po bicikl došli, njegova mama Marica i trener Branislav Bijelić, koji su takođe primali čestitke od naših trenera i prisutnih roditelja.

Nenade srećno ti bilo i da bicikl uzdravlju voziš dugo godina!

 

Beočin, 16.10.2012. godine

Priprwemio, Andrija Mumović


 1,233 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *