CEMENT EKIPNO DRUGI U KIKINDI

Objavljeno: 14 новембра, 2012

 

Proteklog vikenda, 10.-11. Novembra, u sportskom centru „Jezero“ u Kikindi, održan je 29. „KUP Kikinde“ na kojem je nastupilo 491 takmiara iz 8 Država regiona. Cement je nastupio samo drugog dana, sa 22 takmičara,  koji su osvojili 13 medalja, od kojih je 5 zlatnih 2 srebrne i 6 bronzanih.

Za ekipno takmičenje koje je nekada bilo prestižno i okupljalo preko 10 ekipa, prijavilo se samo 4 kluba a mi smo osvojili drugo mesto i srebrni pehar, pobedom nad domaćinom, rezultatom 16:6 i porazom u finalu od OJK Beograda sa 14:8.

POLETARCI:

-28 kg. Kajić Damir 3. mesto

-31 kg. Kajić Alen 3. mesto

-34 kg. Kosović Velimir 1. mesto

-38 kg. Nikolić Nemanja 2. mesto

-38 kg. Svirčević Nataša 1. mesto

ST. PIONIRI:

-36 kg. Ivković Marija 1. mesto

-42 kg. Sapundžić Vladimir 3. mesto

-46 kg. Stojanović Jovan 3. mesto

-48 kg. Blagojević jelena 1. mesto

-60 kg. Aničić Stefan 2. mesto

-63 kg. Svirčević Sonja 3. mesto

-73 kg. Popović Borijvoje 3. mesto

+73 kg. Kostić Vladimir 1. mesto

Pobednička ekipa OJK Beograda

U finalnom meču, protiv OJK Beograda, nastupali su: do 28 kg. Kajić Damir, do 31 kg. Kajić Alen, do 34 kg. Ivković Marija, do 38 kg. Knežević Veljko, do 42 kg. Sapundžić Vladimir, do 46 kg. Stojanović Jovan, do 50 kg. Blagojević Jelena, do 55 kg. Svirčević Sonja, do 60 kg. Jurković Stefan, do 66 kg. Kalabić Aleksandar i preko 66 kg. Kostić Vladimir. Pobede su izvojevali, Marija Ivković, Veljko Knežević, Vladimir Sapundžić i Vladimir Kostić. Srebrni pehar iz ruku predsednika judo kluba „Partizan“-Kikinda, Vukmirica Svetislava, primio je kapiten naše ekipe, Vladimir Sapundžić.

Kapiten Cementa Vladimir Sapundžić prima pehar od predsednika judo kluba „Partizan“-Kikinda, Vukmirica Svetislava

U polufinalnom meču, protiv Partizana iz Kikinde, nastupali su još Đukić Marko do 50 kg i Aničić Stefan do 60 kg. Pobede protiv kikinđana izvojevali su Damir Kajić, Marija Ivković, Vladimir Sapundžić, Jelena Blagojević, Marko Đukić, Sonja Svirčević, Stefan Aničić i Vladimir Kostić.

Ekipa JK Slavije iz Novog Sada

Treće mesto osvojila je ekipa „Slavije“ iz Novog Sada, pobedom nad domaćim „Partizanom“.

Ekipa domaćina: JK Partizan Kikinda

Čestitamo pobedničkoj ekipi OJK-Beograd i njihovom treneru Slaviši Pejčiću koji je za 3-4 godine uspeo stvoriti odličan tim pionira koji će u dogledno vreme popuniti i prvu ekipu ovog kluba. Naravno, čestitamo i takmičarima JK „Slavije“ iz Novog Sada, na osvajanju 3. mesta, kao i njihovom ambicioznom  treneru, Jovičić Velimiru.

Čestitke zaslužuje i domaćin, organizator ovog KUP-a, na čelu sa predsednikom kluba, Vukmirica Svetislavom, koji se potrudio da organizacija bude dobra i sve protekne u najboljem redu.

Posebnu pohvalu zaslužuje fotograf koji nije štedeo filma pa je napravio dosta veoma lepih i zanimljivih fotografija, koje su ovekovečile ovu sportsku manifestaciju u Kikindi.

Beočin, 14.11.2012. godine

Pripremio, Andrija Mumović


Galerija fotografija:


 1,568 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *