Počeo IX međunarodni trening kamp Kikinda

Objavljeno: 2 maja, 2013

 

Dana 02.05.2013. godine, nakon prijave i smeštaja takmičara, u 10 sati jutarnjim treningom otpočeo je  IX međunarodni trening kamp u Kikindi, koji se održava u sklopu završnih priprema reprezentacije pred prvenstvo Balkana koje će se održati u Ohridu.

Džudo klub “Cement” na ovim pripremama predstavljaju Kajić Jasmin juniorski šampion Srbije u kategoriji do 55kg, i Kostić Vladimir osvajač bronzane medalje na juniorskom šampionatu Srbije u kategoriji preko 100kg.

Na jutarnjem treningu pojavilo se ukupno 90 takmičara, iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore. Iz razgovora sa predsednikom JK “Partizan” iz Kikinde, Vukmirica Svetislavom, saznali smo da će na poslepodnevnom treningu učestvovati verovatno veći broj takmičara, pošto neki nisu uspeli da stignu na prvi jutarnji trening, kao i to da će na kampu učestvovati i šampionka Evrope u kategoriji -63kg sa nedavno održanog šampionata u Budimpešti Clarisse Agbegnenou, reprezentativka Francuske.

Moramo istaći i to da je VD savezni trener za juniore, Dr Mirsad Nurkić, doneo ispravnu odluku kada je umesto povređenog vice-šampiona za juniore u kategoriji +100kg Jeremić Nikole, na spisak pozvanih stavio perspektivnog Kostić Vladimira, osvajača bronzane medalje na istom šampionatu. Vladimir se, iako je tek prva godina kadeta, ravnopravno bori sa ostalim učesnicima kampa između ostalih i sa seniorskim reprezentativcima Srbije, “šta zna dete šta je 100kg”.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo treneru boks kluba “Cement”, Tomi Radomiroviću,  koji je nesebično ponudio svoju pomoć kada smo naišli na problem oko prevoza naših takmičara na ovaj trening kamp, uz čiju pomoć smo bezbedno i na vreme stigli u Kikindu.

 

U Beočinu,                                                    Pripremio:

02.05.2013.                                           Janković Miroslav


Galerija fotografija:

 

 


 824 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *