DRAŽEN PROLIĆ PREDSEDNIK SKUPŠTINE A MILENKO MILINKOVIĆ UPRAVNOG ODBORA SSOB

Objavljeno: 15 маја, 2013

Dana, 14.05.2013. godine u velikoj sali Doma kulture u Beočinu, održana je redovna izborna Skupština Sportskog Saveza Opštine Beočin na kojoj su  prisustvovala 32 delegata od mogućih 40. Kao gosti na Skupštini su bili prisutni i mr Mladen Stojšin, generalni sekretar Sportskog Saveza Vojvodine i Zorana Marinković, član Opštinskog Veća SO Beočin zadužena za sport. Skupštinom je predsedavao Andrija Mumović, dosadašnji predsednik u tri mandata.

Za novog predsednika Skupštine izabran je DRAŽEN PROLIĆ iz judo kluba „Cement“, a za predsednika Upravnog odbora, MILENKO MILINKOVIĆ iz Karate kluba.

Milinković će predsedavati Upravnim odborom u sledećem sastavu: Pašćan Stevan (boks), Jovica Jandrić (karate), Stevan Đurišić (FK Susek), Miodrag Ivanović (FK Cement), Aleksandar Jovanović (košarka) Dušica Ristić (ženski rukomet), Rajko Stojanović (stoni tenis) i Savo Kosanić (pecanje). Sem njih u Upravni odbor, po izmenjenom Statutu, ući će još dva predstavnika koja imenuje Opština Beočin.

U Nadzorni odbor su izabrani: Nebojša Mirković, Milka Jandrić i Dobrila Višnjić.

U komisiju za žalbe izabrani su: Tomo Radomirović, Boško Jandrić i Zoran Đurić.

Za generalnog sekretara ponovo je izabran DEJAN MAJSTOROVIĆ.

Glasanje je bilo tajno a Televizija Beočin je snimala tok čitave sednice.

Čestitamo našem Proliću na ovom izboru, kao i svim ostalim funkcionerima koji će u narednom, četvorogodišnjem, mandatu predvoditi Sportski Savez Opštine Beočin i želimo im da budu uspešniji od prethodnog saziva.

 

Beočin, 15.05.2013. godine

Pripremio: Andrija Mumović


Galerija fotografija:

 1,753 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *