NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU U OHRIDU KADETI SRBIJE SA 5 ZLATNIH MEDALJA NAJBOLJI

Objavljeno: 19 маја, 2013

 

Ovog vikenda 18-19.05.2013. godine na programu je Balkanski šampionat u uzrastu kadeta i juniora, koji se održava  u Ohridu u Makedoniji. Prvog dana na tatami su izašli srpski orlići u uzrastu kadeta  i zabeležili odličan uspeh osvojivši 9 medalja, od kojih 5 zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu. Ni najveći optimisti nisu mogli  sanjati ovako sjajan nastup naših kadeta rođenih 1996-1998. godine.

Zlatne medalje su osvojili: Filip Jovanović do 55 kg, Marko Grandić do 60 kg, Strahinja Bunčić do 66 kg, Ivan Đukanović do 81 kg i Filip Đinović do 90 kg.

Srebrne medalje osvojili su: Marko Sarić u kategoriji do 50 kg Andrija Milenković do 60 kg, i Petar Vuković u superteškoj kategoriji dok je bronza pripala Žarku Ćulumu u kategoriji preko 90 kg.

Sa 5 zlatnih medalja reprezentacija Srbije je ubedljivo najbolja u konkurenciji 9 balkanskih zemalja. Trener reprezentacije, Munir Šabotić je prezadovoljan učinkom kadeta koji su na najbolji mogući način trasirali put našim juniorima koji sutra izlaze na tatami. Prvi među njima će biti naš takmičar Jasmin Kajić koji nastupa u kategoriji do 55 kg. Jasminu i svim juniorima i juniorkama želimo dobar nastup, makar kao i danas kadeta.

Žao nam je što nismo uspeli dobiti i rezultate naših kadetkinja koje su takođe danas nastupale pa postavljamo pitanje šta radi vođa puta čiji je posao da rezultate objavi čim pre može?

 

Beočin, 18.05.2013. godine

Pripremio: Andrija Mumović

 582 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *