JK “CEMENT” opet najbolji!

Objavljeno: 13 јуна, 2013

U četvrtak 13.06.2013. godine sa početkom u 15 časova, u pres sali SPC-a Beočin, pokrajinski sportski inspektor dr Milorad Dokmanac obavio je inspekcijski nadzor (provera normativnih akta) nad dvanaest sportskih organizacija sa teritorije opštine Beočin.

Ovim inspekcijskim nadzorom obuhvaćene su sledeće sportske organizacije:

– Bokserski klub “Cement” Beočin

– Džudo klub “Cement” Beočin

– Fudbalski klub “Cement” Beočin

– Ženski rukometni klub”Cement” Beočin

– Sportsko udruženje “Cement junior” Beočin

– Karate klub “Cement” Beočin

– Košarkaški klub “Beočin” Beočin

– Nautički sportsko-rekreativni klub “Beočin” Beočin

– Opštinska organizacija sportskih ribolovaca “Karaš” Beočin

– Sportsko ribolovni klub “Jaz”

Iako su pozvani, nisu se odazvali muški rukometni klub “Cement” i odbojkaški klub “Beočin Metal-matik” Beočin

Nakon uvodnih reči dr Dokmanca, MIlinković Milenka (Predsednika UO SSOB) i Zorane Marinković, člana opštinskog Veća zaduženog za sport krenulo se sa radom.

Usledilo je predavanje o dokumentaciji koju je neophodno prikupiti za inspekcijski nadzor kao i zakonskim aktima vezanim za tu dokumentaciju. Gospodin Dokmanac je takođe bliže objasnio svrhu svakog od traženih dokumenata i razloge zašto je neophodno posedovati sve to, kao i merama sankcije ukoliko ta dokumentacija ne postoji.

Zatim se prešlo na sprovođenje inspekcijskog nadzora. Zastupnik kluba, u ovom slučaju Janković Miroslav generalni sekretar, je od ponedeljka nakon prijema obaveštenja o inspekcijskom nadzoru marljivo počeo da prikuplja svu traženu dokumentaciju koja je navedena u prilogu obaveštenje. Pošto je posao bio obiman, u tome su mu nesebično pomogli članovi i prijatelji kluba koji zaslužuju da budu pomenuti poimence: Kalabić Nikola, Tomović Stefan, Adžić Borislav, Kostić Vladimir, Aleksandar Kalabić, Vladislav Trajanovski, Morina Šefki, Danica Radeta, Biskupović Dragana, Mumović Andrija, Mumović Gordana, Kalabić Goran, Čondrić Branislav i Svirčević Jovan.

Na svaki zahtev i pitanje Milorada Dokmanca, Janković je imao unapred spremno rešenje i odgovor, od početka do kraja nadzora. Na kraju je čak Dokmanac ostao prijatno iznenađen, i naglasio da mu se prvi put u karijeri desilo da je u toku nadzora  jedan klub imao svu neophodnu dokumentaciju. Samim tim, džudo klub “Cement” je i na organizacionom polju još jednom pokazao da je najbolji u opštini Beočin, pa i šire.

Zapisnik o izvršenom inspekcijskom nadzoru.

 

U Beočinu,                                                                                  Pripremio

13.06.2013.                                                                           Janković Miroslav


Galerija fotografija:

 1,509 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *