VLADIMIR SAPUNDŽIĆ ĐAK GENERACIJE 1999.

Objavljeno: 15 јуна, 2013

Naš džudista, VLADIMIR SAPUNDŽIĆ, nije šampion samo u judou već i u matematici.

Nastavničko veće OŠ „Jovan Grčić Milenko“ u Beočinu proglasilo je Vladu za đaka generacije 1999. godište, jer je svih 8 razreda osnovne škole završio odličnim uspehom, sa prosekom 5,00. Sem u sportu on se isticao i talentom u rešavanju matematiučkih zadataka a pobeđivao je u matematici kao i na judo takmičenjima, što je verovatno opredelilo žiri da mu dodeli ovu titulu. Da podsetimo da je Sapundžić reprezentativac Srbije u judou, u pionirskoj konkurenciji, i da ga početkom jula očekuje nastup na Balkanskom šampionatu u Turskoj, gde se od njega očekuje medalja. Na ovom šampionatu sem njega nastupiće još dvoje Beočinaca i to, Marija Ivković i Stefan Aničić, a sa njima će putovati i trener, Šefki Morina.

Bravo Vlado! Samo tako nastavi, i u sportu i u školi, jer si očit dokaz da se mogu uskladiti sve obaveze, i trenažne i školske, pa si tako lep i dobar primer za ostale sportiste.

Ovih dana Vladu očekuje izbor za nastavak školovanja, a u opciji su mu dva smera u gimnaziji „J.J.Zmaj“ u Novom Sadu, i to matematički ili sportski. Bilo koji da odabere ne sumnjamo da će biti uspešan.

Još jednom čestitamo našem Vladi na laskavom priznanju đaka generacije ali i njegovim nastavnicima i roditeljima, kao i bratu Nikoli, koji je pošao Vladinim stopama u judou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beočin, 14.06.2013. godine

Pripremio: Andrija Mumović

 1,614 total views,  1 views today

One Comment

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *