Pripreme reprezentacije Srbije za starije pionire

Objavljeno: 17 јуна, 2013

15. i 16. juna 2013. godine održane su kratke pripreme reprezentacije Srbije za starije pionire.

Ove pripreme održane su u sali JK “Slavije”, na Spensu, a učešće su među osvajačima medalja sa prvenstva Srbije u ovoj uzrasnoj kategoriji uzeli i naši nosioci državnih medalja Marija Ivković, Vladimir Sapundžić i Stefan Aničić. Pripreme su održane u cilju formiranja konačnog spiska putnika reprezentacije na šampionat Balkana koji će biti održan početkom jula u Turskoj, a na predlog nacionalnog trenera pionirske reprezentacije Davida Radulovića.

Moramo pohvaliti takmičare našeg kluba koji su učestvovali na ovim priprema i slobodno možemo reći da su odlično ispunjavali sve zadatke koje je pred njih postavio trener nacionalne selekcije, o čemu svedoči i javna pohvala upućena našoj Mariji Ivković i njenoj sparing partnerki iz novosadske Slavije, Nađi Petrović, koje su svojim zalaganjem i trudom to stvarno zaslužile. Koliko su Marija, Vlada i Stefan ozbiljno shvatili ove mini pripreme govori i to da su pažljivo slušali upućene kritike i implementirali ponuđena rešenja kako bi ispravili svoje greške i ostavili što je moguće bolji utisak a samim tim i sačuvali svoje mesto u reprezentaciji ( pošto su svo troje bili finalisti u svojim kategorijama a po dva takmičara iz svake kategorije učestvuje na prvenstvu Balkana).

Oni su svoj deo posla odradili maksimalno, sada se samo očekuje odluka nacionalnog trenera Radulovića i konačan spisak putnika u Tursku, držite im palčeve!

 

U Beočinu,                                Pripremio:

17.06.2013.                             Janković Miroslav


Galerija fotografija:

 804 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *