NA BALKANIJADI U TURSKOJ TROJE BEOČINACA

Objavljeno: 21 јуна, 2013

Balkanski šampionat za starije pionire održaće se 06.07.2013. godine u turskom gradu Tekirdagu a u reprezentaciji Srbije nastupiće i tri člana iz našeg kluba. Marija Ivković će nastupati u kategoriji do 40 kg a u muškoj konkurenciji, Vladimir Sapundžić do 42 kg i Stefan Aničić do 60 kg.

Marija će pokušati da odbrani zlatnu medalju, koju je osvojila prošle godine u Slivenu u Bugarskoj, a Vladimir i Stefan će jurišati na njihovo prvo balkansko odličje. Sa njima će put Turske krenuti i trener Morina Šefki, koji će pomoći našim mladim „orlićima“ da se predstave u što boljem svetlu i naći se u pomoći nacionalnom treneru Davidu Raduloviću iz Beograda, koji će imati pune ruke posla, obzirom da od ove godine pravo učešća na Balkanijadi imaju po dva takmičara u kategoriji, iz svake Države.

Samo će novosadska „Slavija“ biti brojnija od našeg kluba, u sastavu reprezentacije Srbije. Prošle godine srpski „orlići“ su osvojili ukupno 10 medalja a mi smo imali čak 4 takmičara u reprezentaciji. Oni su u Beočin doneli 3 medalje, i to jednu zlatnu (Marija Ivković) i dve bronzane (Jelena Blagojević i Vladimir Kostić). Neka i ove godine bude tako pa ćemo biti zadovoljni.

Našim takmičarima, ali i svim ostalim reprezentativcima Srbije, želimo dobre borbe i puno uspeha u Turskoj.

Kompletan spisak takmičara.

Beočin, 20.06.2013. godine

Pripremio: Andrija Mumović


Galerija fotografija:

 845 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *