pinupmostbet casino kzhttps://pinup-oyun.com/pinup kzlucky jet

VOPROSOV PONOVO ZAUSTAVIO KUKOLJA

Objavljeno: јул 8, 2013

Drugog takmičarskog dana  na 27. Letnjoj Univerzijadi u ruskom gradu Kazanju, na tatami su izašla i dva Srpska reprezentativca, Kukolj Aleksandar iz beogradskog „Rekorda“, i Ivezić Miroljub iz niškog „Kinezisa“.

Kukolj Aleksandar  je nastupio u kategoriji do 90 kg i osvojio 5. mesto posle 5 borbi od kojih je tri dobio i dve izgubio. U prvom kolu on je bio slobodan, a u drugom se sastao sa Zareczy Jakubom iz Poljske, kojeg je savladao iponom. U trećem kolu protivnik mu je bio Jurecka Aleksandar iz Češke koji ga je pobedio na ipon  i plasirao se u polufinale, a naš Kukolj je pokušao kroz repesaž stići do medalje. U prvoj borbi repesaža on je bio bolji od  osvajača bronzane medalje sa ovogodišnjeg Evropskog šampionata u Budimpešti, Bauza Karolisa iz Litvanije i to iponom. U drugoj borbi repasaža Kukolj je savladao i Miranda Fabia iz Italije, takođe iponom i stvorio sebi šansu za medalju. Na žalost na tom putu mu se opet isprečio Voprosov Kiril iz Rusije, kao i na Evropskom šampionatu u Budimpešti. Vaprosov  je bio bolji za waza-ari i tako osvojio bronzanu medalju a Kukolj se opet morao zadovoljiti 5-im mestom.

Ivezić Miroljub je nastupio u kategoriji do 81 kg i osvojio solidno 7. mesto. On je u prvom kolu bio slobodan a u drugom, posle dobre borbe, pobedio Wu Wen-Shuna iz Taipeha sa 5:0. U trećem kolu protivnik mu je bio mađarski olimpijac, Csoknyai Laslo, koji ga je pobedio i poslao u repesaž. U prvoj repesažnoj borbi Ivezić je savladao Carollo Giovanija iz Italije, i to iponom, ali je u sledećoj borbi poražen od Gao Haiyuana iz Kine, isto iponom. Kinez je posle izgubio meč za bronzanu medalju, a Ivezić se morao zadovoljiti 7-im mestom.

Za sada u ukupnom plasmanu vodi Južna Koreja sa 3 zlatne i jednom bronzanom medaljom, ispred Japana Francuske i Mađarske, koji imaju po tri medalje i to po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju. Srbija sa Nemačkom deli 19-to mesto, za sada.

Sutra na tatami izlazi i poslednji naš borac, Kovačević Ljubiša iz novosadske „Slavije“, koji je takođe slobodan u prvom kolu, a u drugom se sastaje sa Kanafin Yerkebulanom iz Kazahstana. Držimo Ljubiši palčeve da da sve od sebe kako bi stigao do željene medalje, kad to već nije pošlo za rukom Kukolju i Iveziću, danas.

Beočin, 08.07.2013. godine

Pripremio: Andrija Mumović


Kompletne rezultate možete pogledati klikom ovde.

Kategorija -81kg

Preuzmite dokument (PDF, Unknown)

Kategorija -90 kg

Preuzmite dokument (PDF, Unknown)

 865 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *