„ORLIĆI“ NA SVETSKOM PRVENSTVU U MIAMIU/USA

Objavljeno: 7 августа, 2013

Od 08-11.avgusta 2013. godine u Američkom gradu Majamiju održava se Svetski šampionat za kadete na kojem će nastupiti 603 takmičara iz 92 države Sveta. U muškoj konkurenciji je prijavljeno 363 a u ženskoj 240 takmičara. Reprezentacija Srbije je otputovala na ovaj šampionat u sledećem sastavu:

KADETI:

-55 KG. JOVANOVIĆ FILIP iz „OJK“-Beograd

-66 KG. BUNČIĆ STRAHINJA- „Crvena Zvezda“-Beograd

-73 KG. MAJDOV NEMANJA –„Crvena Zvezda“-Beograd

-81 KG. ĐUKANOVIĆ IVAN- „Čukarički“-Beograd

-90 KG. ĐINOVIĆ FILIP- „Trudbenik“-Beograd

 

KADETKINJE:

-48 KG. MITRAŠINOVIĆ NIKOLINA- „Čukarički“-Beograd

-63 KG. TINTOR TEA- „TSK“-Temerin

-70 KG. TINTOR SARA- „TSK“-Temerin

 

Treneri naših „orlića“ su Šabotić Munir iz Kanjiže (za muškarce) i Spasić Dragan iz Niša (za žene) koji će pomoći da naši reprezentativci naprave bolji rezultat nego na Olimpijadi mladih (EYOF), koji je održan od 16-19 jula u Utrehtu u Holandiji, gde niko nije stigao do medalje. Ako je suditi po evropskoj rang listi naše uzdanice su Majdov Nemanja koji je aktuelni vicešampion Evrope i startuje sa prve pozicije, Bunčić Strahinja, bronzani na Evropskom u Talinu, koji startuje sa četvrte i Tintor Sara koja startuje sa šeste pozicije. No uvek može biti i neko prijatno iznenađenje.

Danas u 14 h po američkom vremenu je žreb koji ćemo videti večeras posle 20 h po našem vremenu (vremenska razlika je 6 h) pa držimo palčeve našim „orlićima“ za sreću u žrebu a potom i u nastupu. Prvi na tatami izlaze Jovanović Filip do 55 kg (u četvrtak) i Mitrašinović Nikolina do 48 kg (u petak) jer se dnevno rade samo po dve muške i dve ženske kategorije.

Za verne posetioce našeg sajta uspeli smo da obezbedimo link za praćenje borbi uživo „live streaming“, kako bi mogli da pratite šta se dešava na tatamiju u dalekom Majamiju.

U međuvremenu su kompletirane žrebne liste koje možete videti klikom na sledeći link.

 

Beočin, 07.08.2013. godine

Pripremio: Andrija Mumović

 663 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *