DRAŽEN PROLIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA JUDO KLUBA „CEMENT“-BEOČIN

Objavljeno: 20 маја, 2014

Dana, 19.05.2014. godine, u judo sali u SPC Beočin, od 20-21,30 h, u sjajnoj atmosferi, održana je Vanredna izborna Skupština judo kluba „Cement“-Beočin, na kojoj je, između ostalog, izabrano novo rukovodstvo kluba, koje će ga predvoditi do 2016. godine, odnosno do kraja tekućeg olimpijskog ciklusa. Za predsednika kluba izabran je naš dugovodišnji član i državni reprezentativac, DRAŽEN PROLIĆ, koji je sada uspešan privrednik i vlasnik firme „Brendomania“, koja je i do sada značajno pomagala klubu u njegovim aktivnostima, a pogotovo u organizaciji turnira, „Trofej Beočina“. U protekloj polovini mandata Prolić je obavljao dužnost prvog potpredsednika kluba.
Odlazeći predsednik kluba, JOVAN AKSENTIJEVIĆ, je čestitao mandat novoizabranom predsedniku i poželeo mu da bude vredan i uspešan predsednik, jer to klub kakav je „Cement“, svakako zaslužuje.
Nakon izbora, Prolić se zahvalio na ukazanom poverenju a potom predložio sastav svog tima koji će činiti novi UPRAVNI ODBOR, a u kojem su sve sami bivši takmičari, a sada veterani našeg kluba: Dalibor Ivković-Dača, Jovan Svirčević-Joja, Morina Šefki-Šele, Vladislav Trajanovski-Pepe, Čobanović Dragan-Čoba, Drobnjak Dejan-Mrčo i Vasko Trajanovski-Vasa. U Upravnom odboru mesto je obezbeđeno i za kapitena prve ekipe, a ovu dužnost trenutno u klubu obavlja, Vladimir Grujović.
Izabran je i NADZORNI ODBOR od 5 članova i to: Popsavin Dušan, Knežević Đurica, Karamani Saćip, Kajić Emina i Cmiljanić Aleksandar.
Izabrana su i lica ovlašćena za zastupanje i predstavljanje kluba i to: Prolić Dražen-predsednik, Janković Miroslav-generalni sekretar, Ivković Dalibor i Svirčević Jovan.
Na ovoj Skuštini su razmatrani i usvojeni izveštaji o radu i finansijski izveštaji, kao i plan za 2014. godinu, a prva ekipa, koja je prošle godine osvojila vicešampionsku titulu u Super judo ligi Srbije, i izborila plaman u „Kup šampiona Evrope“, je nagrađena aplauzom za ovaj istorijski uspeh kluba.
Skupštinu je vodio, isped radnog predsedništva, naš prvi trener i šef stručnog štaba, Andrija Mumović, koji je čestitao novoizabranom rukovodstvu, ističući da im u ovim kriznim vremenima neće biti nimalo lako voditi ovaj renomirani klub, velikih ambicija.
Nakon završetka Skupštine održana je prva sednica Uparavnog odbora na kojoj su izabrani podpredsednici, IVKOVIĆ DALIBOR i SVIRČEVIĆ JOVAN. Na kraju je predsednik Prolić pozvao sve u kafić „Arena“ na čast, gde se i završilo ovo sinošnje okupljanje i druženje iskrenih i dobrih prijatelja. Tokom večeri evocirane su uspomene i anegdote sa tatamija i oko njega, kao i sa subotnjeg gostovanja jedne grupe naših članova na odbrani Sremske Mitrovice od polave i zidanja nasipa na reci Savi.
Čestitamo novoizabranom rukovodstvu i želimo im puno sreće u daljem radu.

Beočin, 20.05.2014. godine
Pripremio: Andrija Mumović


 

Galerija fotografija:

 2,752 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *