Vladislav Trajanovski – Pepe

Objavljeno: 1 jula, 2011

Vladislav Trajanovski je rođen 27.10.1974. u Beočinu a u judo klub “Cement” se upisao, 16.11.1983. godine. Nakon završetka uspešne takmičarske karijere, tokom koje je osvajao više državnih medalja u svim uzrasnim kategorijama, opredelio se za trenerski poziv, u novembru 1997. godine. Nakon pet godina uspešnog trenerskog rada u klubu, skrenuo je pažnju tadašnjih judo zvaničnika Jugoslavije, na sebe pa je 2002. godine izabran za Saveznog trenera ženske juniorske reprezentacije Jugoslavije. Iste godine naša takmičarka, Tamara Šešević, osvojila je bronzanu medalju na Evropskom šampionatu za kadete u mađarskom gradu Đeru, a Trajanovski je dao veliki doprinos u osvajanju ove evropske medalje. Nesebično je pomagao i svim ostalim reprezenatativkama Jugoslavije/Srbije, i njihovim trenerima, da postignu visoke sportske rezultate.

Sa trenerima Šefki Morinom i Andrijom Mumović učestvovao je u osvajanju svih klupskih medalja, u periodu od 1997. do danas.

U klubu je zaposlen kao jedini profesionalni trener i vodi “školicu” judo-a i treninge prve ekipe.

Za najboljeg trenera Opšine Beočin, od strane Sportskog saveza, biran je više puta.

Završio je Fakultet za sport i fizičku kulturu, na uneverzitetu u Novom Sadu, i trenutno ( septembar 2011. ) priprema diplomski ispit.

Nosilac je majstorskog pojasa IV DAN od 2006. godine.

 1,522 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *