U SUBOTU, 11.10.2014. POČINJE SUPER JUDO LIGA SRBIJE

Objavljeno: 9 октобра, 2014

Plakat 1. kolo 2014

U subotu, 11.10.2014. godine počinje Super judo lig Srbije za 2014. godinu, tromečom u Beočinu gde se sastaju prošlogodišnji finalisti Play-off-a  „Rakovica“ i „Cement“. Treća ekipa u ovom tromeču je „OJK-Mile Dragić“ iz Beograda koja se ove godine znatno pojačala u odnosu na prošlogodišnje izdanje, pa će publika u Beočinu uživati u dobrim borbama.

„Rakovica“, kao prošlogodišnji pobednik lige će u decembru učestvovati u „Kupu šampiona Evrope“, koje će se održati u Rusiji. Ovo pravo je stekao i „Cement“ ali zbog izostanka finansijske podrške od strane Opštine, on se neće pojaviti na ovom elitnom takmičenju, koje je zaista zaslužio na tatamiju prošle godine.

Delegat u Beočinu će biti Milun Delić iz Beograda, kontrolor suđenja, Belovuković Vlatko iz Sombora a sudiće nacionalne sudije prve kategorije, Olarić Dobrivoje iz Bora, Radoman Gorjana iz Beograda i Otić Svetozar iz Stepanovićeva.

U ostala dva tromeča prvog kola lige, u Nišu će se sastati, „Kinezis“, novosadska „Bezbednost“ i beogradska „Crvena Zvezda“ a u Novom Sadu „Slavija“ dočekuje beogradski „Partizan“ i „Žandarmeriju“.

Svim Superligašima želimo fer i sportske borbe tokom lige a delegatima i sudijama da dobro odrade svoj posao.

U prilogu vesti dajemo i raspored  mečeva do kraja lige.

Beočin, 18.10.2014. godine

Pripremio: Andrija Mumović


Preuzmite dokument (DOCX, Unknown)

 

 1,264 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *