ZAJEDNIČKI TRENING SA NOVOSADSKIM JUDO KLUBOM

Objavljeno: 5 децембра, 2014

zajednička

Dana 03.12.2014. godine najmlađi takmičari našeg kluba predvođeni trenerom Trajanovski Vladislavom, učestvovali su na zajedničkom treningu u Novosadskom judo klubu, u Novom Sadu. Više od 20 naših judoka je imalo priliku da upozna nove drugare i da razmeni veći broj sparing partnera iz novosadskog kluba, koji je trenutno jedan od najorganizovanijih klubova u Vojvodini. O tome se brinu braća Milenko i Aleksandar Andrić kao i naš bivši takmičar, Igor Emini, koji je i vodio ovaj „veliki“ trening na kojem je bilo oko 70 klinaca i klinceza.

Na kraju treninga napravljena je zajednička fotografija za uspomenu na ovaj zajednički trening i druženje. Ovo je inače do sada 5-6 zajednički trening ova dva kluba a sa tom praksom ćemo nastaviti i ubuduće jer oba kluba imaju odlične uslove za ovakve akcije, koje osvežavaju trenažne procese i naravno doprinose bržem napretku dece.

Roditelji naše dece, koji su učestvovali u prevozu za Novi Sad, su uživali u gledanju randorija preko video kamere koja je prenosila događaje iz judo sale na monitoru u posebnoj prostoriji-klubu gde su se mogli osvežiti kafom, čajem ili sokom. Ova prostorija je osmišljena zbog toga da roditelji mogu pratiti svoju decu a da ipak ne bi ometali trening svojim boravkom u sali. Bravo za rešenje ovog, ne malog, problema u klubovima.

 

Beočin, 04.12.2014. godine

Pripremio, Andrija Mumović

 1,316 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *