“CEMENT” NAJBOLJI NA „SVETOSAVSKOM KUPU“ U NOVOM SADU

Objavljeno: 26 јануара, 2015

sv.sav.

U nedelju, 25.01.2015. godine u maloj sali na „SPENS“-u, u organizaciji UJSK „Slavija“, održan je sada već tradicionalni „Svetosavski KUP“ u konkurenciji poletararaca, mlađih i starijih pionira.

Na turniru je nastupilo preko 550 takmičara iz Slovenije, Rumunije, Mađarske i Srbije a do kraja turnira nije bio poznat najuspešniji klub u ukupnom plasmanu već samo pobednici u pojedinim konkurencijama. No sutradan smo obavešteni das mo najbolji klub u ukupnom plasmanu pa će nam “Slavija” predate pehar na zajedničkom treningu iduće nedelje.

„Cement“ je, predvođen trenerima Trajanovskim i Morinom, nastupio sa 33 takmičara koji su osvojili 15 medalja i to 5 zlatnih, 2 srebrne i 8 bronzanih. Pored ovoga beočinci su dobili i pehar za najuspešniji klub u konkurenciji starijih pionira što je bio i najlepši poklon njihovom treneru „Šeletu“ za rođendan koji je bio baš ovog dana. Čestitamo svim osvajačima medalja a posbno osvajačima prvih mesta i naravno treneru „Šeletu“ čestitamo 52. rođendan. Naravno radujemo se i  zlatnom peharu u ukupnom plasmanu.

Plasman :

-22 kg Ibinci Ismet 1. mesto

-50 kg Ralović Uroš 1. mesto

-34 kg Kajić Damir 1. mesto

-42 kg Kajić Alen 1. mesto

-46 kg Knežević Veljko 1. mesto

-22 kg Prolić Natalija 2. mesto

-48 kg Varbai Kristina 2. Mesto

-34 kg Nedimović Miona 3. mesto

-34 kg Škamla Ana 3. mesto

-31 kg Matijević Marko 3. Mesto

-46 kg Kovačević Luka 3. mesto

-66 kg Miljić Luka 3. mesto

-52 kg Jurković Gordana 3. mesto

-42 kg Kosović Velimir 3. mesto

-60 kg Kalabić Dušan 3. mesto

Sa osvojenih 15 medalja „Cement“ je osvojio i zlatni pehar za ukupnog pobednika turnira što znači das mo dobro počeli ovogodišnju takmičarsku sezonu. Sem zamerke za kašnjenje u sabiranju rezultata organizatoru bi zamerili i što nisu obezbedili  baner iza pobedničkog postolja koji bi ukrasio postolje i ostavio ga u lepšoj uspomeni svim osvajačima medalja koji su se na njega danas penjali. No i pored ovih zamerki organizator se potrudio da turnir ipak protekne u najboljem redu jer nije lako u jednom danu „progurati“ toliki broj dece na samo 5 tatamija pa bi trebali razmisliti o turniru u dva dana kako to već neki stariji turniri čine.

Beočin, 25.01.2015. godine

Pripremio: Andrija Mumović

Galerija fotografija:

 

 668 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *