BEOČINCIMA OSAM MEDALJA I PEHAR NA TURNIRU U TEMERINU

Objavljeno: 14 фебруара, 2015

kos

Ovog vikenda, 7-8.02.2015. godine na programu je međunarodni turnir „Temerin 2015“ na kojem je prvog takmičarskog dana nastupilo 360 takmičara iz 54 kluba i 5 država.

Tehnički organizator turnira „TSK Temerin“ se trudio da sve protekne u najboljem redu ali mu to danas nije bilo lako zbog jednog neodgovornog roditelja koji je sebi dozvolio da ga policija smiruje.
„Cement“ je nastupio sa 14 takmičara u konkurenciji poletaraca, starijih pionira i juniora koji su osvojili 8 medalja i to 5 zlatnih, dve srebrne i jednu bronzanu. Sem toga u konkurenciji starijih pionira osvojili smo prvo mesto i zlatan pehar u ekipnom plasmanu, što nam je pošlo za rukom i na prošlom turniru u Novom Sadu.
Plasman poletaraca:
-25 kg Ibinci Ismet 5. mesto
-28 kg Vujasinović Uroš bez plasmana
-31 kg Diljaj Šaban bez plasmana
-38 kg Gulić Lazar bez plasmana
-46 kg Kovačević Luka bez plasmana
-50 kg Ralović Uroš 2. mesto
-28 kg Nedimović Miona 2. mesto
-31 kg Škamla Ana 1. mesto
St. pioniri:
-38 kg Škamla Filip 1. mesto
-42 kg Kosović Velimir bez plasmana
-50 kg Nikolić Nemanja 1. mesto
-66 kg Jurković Stefan 3. mesto
-52 kg Varbai Kristina 1. mesto
Juniori:
+100 kg Kostić Vladimir 1. mesto
Iako su očekivali koju medalju više treneri Morina i Trajanovski su zadovoljni nastupom većine naših mladih judoka a posebno učinkom danas izvanrednih, brata i sestre Škamla, Nikolić Nemanje,Varbai Kristine i naravno Kostić Vladimira koji je danas odmerio snage sa juniorima i pokazao da ima veliki potencijal, osvajanjem prvog mesta. Nadamo se da će i sutra, u konkurenciji kadeta pokazati da je vrlo perspektivan teškaš kojeg ove godine očekuju mnoge „bitke“ po Evropi. Pored njega sutra će i drugi naši kadeti odmeriti snage sa svojim vršnjacima kao i mlađi poletarci i mlađi pioniri.
Pehar za prvo mesto u konkurenciji st. pionira samo je šlag na ovu temerinsku tortu a nadamo se da će naše judoke i sutra biti na visini zadatka.

Beočin, 07.02.2015. godine

Pripremili: Škamla Zdenko i Mumović Andrija

 669 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *