„CEMENTU“ JOŠ 10 MEDALJA U TEMERINU

Objavljeno: 14 фебруара, 2015

drugi dan

U nedelju, 08.02.2015. godine održan je drugi takmičarski dan na KUP-u „Temerina 2015.“ Na kojem je nastupilo oko 45 takmičara iz 62 kluba Srbije i zemalja regiona.

Danas su se takmičili mlađi poletarci, mlađi pioniri i kadeti za koje je ovo bio i izborni turnir za učešće u međunarodnom programu. Nacionalni trener kadeta, Mumir Šabotić je imao šta da vidi i zabeleži u svojoj beležnici pošto je bilo stvarno dobrih borbi.
„Cement“ je drugog takmičarskog dana predstavljalo 19 takmičara koji su osvojili 10 medalja i to 2 zlatne, 2 srebrne i 6 bronzanih. Sa prvim takmičarskim danom to je ukupno 18 medalja od kojih je 7 zlatnih, 4 srebrne i 7 bronzanih. Uz zlatni pehar za srarije pionire-ekipno, ukupni rezultat je za svaki respekt..
Ml. poletarci:
-22 kg Prolić Natalija 1. mesto
Ml. pioniri:
-30 kg Matijević Marko 5. mesto
-34 kg Kajić Damir 3. mesto
Prolić Jovan /
-38 kg Nikolić Nikola /
-46 kg Mikec Nikola /
-50 kg Antelj Srđan 3. mesto
-55 kg Domazetovski Veljko /
Mladenović Vladislav /
-56 kg Jurković Gordana 2. mesto
Kadeti:
-44 kg Knežević Aleksandra 3. mesto
-48 kg Ivković Marija 3. mesto
-52 kg Blagojević Jelena 3. mesto
-60 kg Stojanović Jovan 3. mesto
-66 kg Đukić Marko /
Marinković Miroslav /
-73 kg Aničić Stefan 2. mesto
+90 kg Kostić Vladimir 1. mesto
U beležnici nacionalnog trenera kadeta se svakako našlo nekoliko naših takmičara a pre svih Kostić Vladimir koji je u najtežoj kategoriji preko 90 kg. i danas bio prvi. Da podsetimo da je on i juče nastupao u konkurenciji juniora i takođe bio prvi. Danas je do zlata došao mnogo teže nego što je očekivao jer ga je već u prvoj borbi dobro oznojio perspektivni Vujičić iz Zvornika/Republika Srpska. Lak protivnik nije bio ni Kalpačina iz beogradskog „Partizana“ kao ni Đin iz Akademije Milanović sa Klise. U beležnici je mesto našao i Aničić Stefan jer je bio najbolji od svih srpskih takmičara u kategoriji do 73 kg. a finale je izgubio od mađarskog takmičara Tota i to na shido. Pažnju na sebe je skrenuo i Stojanović Jovan koji je sa 4 pobede i jednim porazom stigao do bronzane medalje u kategoriji do 60 kg. Naša „evropljanka“ Ivković Marija danas je stigla samo do bronzane medalje pošto je preskočila dve težinske kategorije i nastupala do 48 kg. Isti plasman ostvarila je i Blagojević Jelena u kategoriji do 52 kg. a šansu da se pokažu u boljem svetlu imaće već narednog vikenda na EJU top turniru u Zagrebu/Hrvatska sa kojim im počinje ovogodišnji međunarodni program. Sa njima će biti i Aničić Stefan i Kostić Vladimir a vodiće ih naši treneri Morina Šefki i Mumović Andrija.

Beočin, 08.02.2015.
Media team Cementa: Marjanica Srđan i Mumović Andrija

Galerija fotografija:

 747 total views,  2 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *