Đaci prvaci OŠ”Jovan Grčić Milenko” u poseti judo klubu

Objavljeno: 17 септембра, 2011

U subotu 17.09.2011. godine, od 9 do 10 časova, grupa od 30 đaka prvaka OŠ “Jovan Grčić Milenko” iz Beočina, zajedno sa svojim učiteljicama, Slobodankom Spasojević i Marijom Drljača, kao i profesoricom engleskog jezika i nastavnikom Islamske veronauke, posetili su Sportski centar Beočin i obišli sve trenažne sale u njemu.

Tokom obilaska judo sale, u kojoj su se zatekli treneri Miroslav Janković i Andrija Mumović, deci je organizovan demonstracioni trening judo-a, a prikazan im je i direktan prenos zagrevanja i pripreme naše takmičarke Dragane Biskupović na juniorskom prvenstvu Evrope u Lomelu/Belgija. Sa Draganom u Belgiji je i naš trener, Vladislav Trajanovski, u funkciji nacionalnog trenera juniorske ženske reprezentacije Srbije, koji je SMS porukom pozdravio naše male goste i zamolio da Dragani “drže palčeve”.

Pored ovoga, deci  je organizovano mini takmičenje u trčanju i “žabicama”, a u zagrevanju su napravili i zanimljivu “gusenicu”.

Pošto je upis novih članova u judo klub, u toku, kao i pripreme za organizaciju Balkanskog judo šampionata za seniore, deci i učiteljicama su date informacije u vezi sa navedenim klupskim aktivnostima, pa se nadamo da će neki od ovih posetilaca već od ponedeljka biti naši članovi.

Beočin, 17.09.2011.
Pripremili:
Miroslav Janković i
Andrija Mumović

 2,058 total views,  2 views today

One Comment

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *