„CEMENT“ TREĆI EKIPNO NA „TROFEJU PANČEVA 2015“

Objavljeno: 31 марта, 2015

U subotu, 28.03.2015. godine u Pančevu je održan 8. „Trofej Pančeva“ na kojem je nastupilo 460 takmičara iz Srbije i zemalja regiona. Tehnički organizator turnira je bio JK „Dinamo“ koji se potrudio da nagrade i organizacija budu na visokom nivou. Nakon takmičenja u pojedinačnoj konkurenciji gde su se takmičili pioniri i kadeti, održano je i ekipno takmičenje u konkurenciji pionira u kojem je učestvovalo 8 ekipa iz Rumunije, BIH i Srbije. Prvo mesto je osvojila novosadska „Slavija“ koja je u finalu savladala ekipu BIH dok je treće mesto osvojio „Cement“ koji je u borbi za bronzanu medalju bio bolji od rumunske ekipe „Turn Severin“.

Trofej PanÄ-eva 2015

„Cement“ je u pojedinačnoj konkurenciji  predstavljalo 15 takmičara koji su osvojili 9 medalja od kojih su 4 zlatne, jedna srebrna i 4 bronzane.

Plasman:

-31 kg.Prolić Jovan III mesto

Diljaj Šaban-bez plasmana

Matijević Marko- bez plasmana

-34 kg.Kajić Damir I mesto

-38 kg.Škamla Filip II mesto

Bošković  Borislav-bez plasmana

-42 kg.Kosović Velimir I mesto

-46 kg.Kajić Alen III mesto

-50 kg.Nikolić Nemanja III mesto

-55 kg.Petković Vuk V mesto

-60 kg.Špegar David-bez plasmana

+60 kg.Kalabić Dušan III mesto

Jurković Stefan-bez plasmana

Pionirke:

-36 kg.Škamla Ana I mesto

-52 kg.Svirčević Nataša I mesto

Posle održanog pojedinačnog takmičenja u popodnevnim satima počelo je ekipno takmičenje koje uvek pobudjuje posebnu pažnju trenera, takmičara ali i publike.

Trener „Cementa“, Morina Šefki je za prvi meč sa rumunskom ekipom iz „Temišvara“ odredio  ekipu koja je deklasirala Rumune rezultatom 18:0 i plasirala se u polufinale. U postavi su bili:-31 kg, Matijević Marko, do 34 kg. Kajić Damir, do 38 kg. Škamla Filip, do 42 kg. Kosović Velimir, do 46 kg. Kajić Alen, do 50 kg. Nikolić Nemanja, do 55 kg. Petković Vuk, do 60 kg. Špegar David i preko 60 kg. Kalabić Dušan.

U polufinalnom meču sastali smo se sa ekipom novosadske „Slavije“ od koje smo poraženi rezultatom 12:6. Naš trener nije menjao pobedničku postavu iz prvog meča ali se ispostavilo da su neki borci podbacili tako da je u finale otišla „Slavija“ a mi u borbu za treće mesto. Protiv „Slavije“ pobede su izvojevali samo Kajić Alen, Nikolić Nemanja i Špegar David a trener Morina nije krio nezadovoljstvo učinkom naših pulena.

U borbi za treće mesto sastali smo se sa  rumunskom ekipom iz „Turn Severina“ i pobedili rezultatom 14:4. Postava je bila ista a poraze su pretrpeli samo Matijević Marko i Špegar David dok su svi ostali borci bili na visini zadatka za šta zaslužuju čestitke jer je i treće mesto lep rezultat što potvrđuje i lep pehar koji smo doneli u klupske vitrine. Najbolji u našoj ekipi su bili Kajić Alen i Nikolić Nemanja koji su imali maksimalan učinak u svojim kategorijama, odnosno sve tri pobede za našu ekipu.

Beočin, 30.03.2015. godine

Media Tim „Cementa“

 

 459 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *