PIONIRIMA „CEMENTA“ PET MEDALJA NA KUP-U BEOGRADA

Objavljeno: 6 априла, 2015

U subotu, 04.04.2015. godine u beogradskim „Šumicama“ je održan „KUP Novog Beograda 2015“, za poletarce i mlađe pionire, na kojem je nastupilo 475 takmičara iz 50 klubova. Sem srpskih nastupio je i jedan klub iz Rumunije što je ovom turniru dalo karakter međunarodnog. Tehnički organizator, JK “Novi Beograd” na čelu sa Milanom Mijalkovićem i sinovima Markom i Milošem, se potrudio da organizacija bude dobra i bez incidenata a turnir je otvorio njihov predsednik kluba.

20150404_154645

„Cement“ je nastupao sa 11 takmičara koji su osvojili 5 medalja od kojih dve zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu. Još troje takmičara je bilo u prilici da osvoji medalje ali su se morali zadovoljiti petim mestima.

Mlađi poletarci:

-22 kg.Prolić natalija I mesto

-28 kg. Uroš Vujasinović-bez plasmana

-34 kg.Marko Vojnović V mesto

Poletarci:

-22 kg. Ibinci Ismet I mesto

-43 kg. Stjepanović Jovana I mesto

Ml. pioniri:

-34 kg.Prolić Jovan V mesto

-38 kg. Smijulj Strahinja V mesto

Nikolić Nikola VII mesto

-50 kg. Antelj Srđan-bez plasmana

-55 kg. Domazetovski Veljko II mesto

-66 kg. Miljić Luka III mesto

U odsustvu trenera ove grupe, Trajanovski Vladislava,  grupu je u Beograd vodio šef stručnog štaba, Andrija Mumović koji je iskoristio priliku da uživa u borbama naših najmlađih judoka. Najviše su pokazali Stjepanović Jovana koja je sa tri lepa ipona glatko osvojila zlatnu medalju kao i Ibinci Ismet koji nas je već navikao na zlatne medalje. Finala su izgubili Prolić Natalija i Domazetovski Veljko a borbu za bronzanu medalju je dobio Miljić Luka.

U pomoći treneru Mumoviću bilo je i nekoliko roditelja koji su brinuli da sva deca spremno ulaze na tatami. Opština nam dala mini-bus a naše je bilo samo da platimo gorivo i dnevnicu vozaču.

Beočin, 05.04.2015. godine

Pripremio: Media Tim „Cementa“

 783 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *