„CEMENTAŠI“ NA KAMPU U KIKINDI

Objavljeno: 9 априла, 2015

Od 07-11.04.2015. godine u Kikindi se održava trening KAMP svih reprezentativnih selekcija Srbije na kojem se okupilo oko 150 takmičara. Nacionalni trenri kadeta: Munir Šabotić i Dragan Spasić, juniora: Mirsad Nurkić i Đukić Nedeljko, i  trener seniora Đurišić Andrija, na ove uskršnje pripreme su pozvali sve osvajače medalja sa državnih šampionata stim što će prvaci države u Kikindi boraviti o trošku Judo saveza Srbije a za sve ostale troškove će snositi njihovi klubovi ili oni lično. Tehnički organizator ovog kampa je JK „Partizan“ iz Kikinde.

20150408_131700

„Cement“ je na pripreme poslao 6 takmičara, uglavnom kadeta koji će ovde pokušati da podignu formu za predstojeće EJU turnire koji se boduju za svetsku rang listu.

Na pripremama su kadeti:  Kostić Vladimir, Aničić Stefan, Blagojević Jelena, Stojanović Jovan, Đukić Marko i  senior Kajić Jasmin.

Pored srpskih reprezentativaca koje predvodi naš trenutno najbolji borac Kukolj Aleksandar, u Kikindu je došlo i nekoliko reprezentativaca iz Slovenije na čelu sa njihovim olimpijcem, Ceraj Matjažom u kategoriji preko 100 kg tako da će svi imati dovoljno sparing partnera.

Trenira se dva puta dnevno u prepodnevnom i večernjem terminu u tri grupe. U prvoj grupi su pioniri, u drugoj oko 30 takmičarki uglavnom kadetkinja i juniorki i u trećoj muški kadeti, juniori i seniori, kojih ima najviše (oko 90).

„A“ reprezentativci su smešteni u pansionu „Jezero“ a svi ostali u srednješkolskom domu nedaleko od hale „Jezero“.

 

Beočin, 08.04.2015. godine

Pripremio: Media Tim „Cementa“

 682 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *