BEOČINCIMA 8 MEDALJA NA ŠKOLSKOM PRVENSTVU SRBIJE U KIKINDI

Objavljeno: 20 априла, 2015

U nedelju, 19.04.2015. godine u hali „Jetero“ u Kikindi održano je školsko prvenstvo Srbije na kojem je nastupilo 560 takmičara u konkurenciji osnovnih i srednjih škola Srbije.

20150419_191610

Beočinski judo predstavljalo je 18 takmičara koji su osvojili 8 medalja od kojij su 3 zlatne, jedna srebrna i 4 bronzane. U osnovnu školu „Jovan Grčić-Milenko“ otišlo je 5 medalja naših judoka a dve su otišle u srednje škole „Mileva Marić-Ajnštajn“ u Novom Sadu, koju je predstavljala Jelena Blagojević i srednju školu, „Mihajlo Petrović-Mihiz“ u Irigu, koju je dostojno predstavljao Kostić Vladimir. Jedna medalja je otišla i osnovnoj školi „J.J. Zmaj“ u Sremskoj Kamenici koju je uspešno predstavljao Kosović Velimir.

Osnovne škole:

-22 kg. Ibinci Ismet I mesto

-22 kg. Prolić Natalija III mesto

-25 kg. Petrović Vuk V mesto

-28 kg. Nedimović Miona V mesto

-38 kg. Bošković Borislav V mesto

Smijulj Strahinja V mesto

-42 kg. Kajić Damir I mesto

-46 kg. Kosović Velimir I mesto

Kajić Alen III mesto

Škamla Filip V mesto

-46 kg. Stjepanović Jovana III mesto

-50 kg. Domazetovski Veljko III mesto

Ralović Uroš V mesto

-66 kg. Đukić Marko V mesto

Srednje škole:

-52 kg. Blagojević Jelena II mesto

-60 kg. Stojanović Jovan VII mesto

-73 kg. Aničić Stefan V mesto

+90 kg. Kostić Vladimir I mesto

Sa trenerima, Trajanovski Vladislavom, Morina Šefkijom i Mumović Andrijom na takmičenju je bila i nastavnica Dušica iz Osnovne škole „Jovan Grčić-Milenko“ koja je bila i zvanični predstavnik beočinske ekspedicije u Kikindi. Ona se potrudila da foto aparatom ovekoveči neke detalje iz borbi naših judoka i posebno sve osvajače medalja na pobedničkom postolju a prezadovoljna je sa osvojenh 5 medalja njenih učenika. Posebno ističe da su dobro radili Ibinci Ismet i Kajić Alen koji su u kategorijama do 22 i  do 42 kg osvojili prva mesta i zlatne medalje za svoju osnovnu školu „Jovan Grčić-Milenko“. Kao što to obično biva na ovakvim takmičenjima, bilo je i suza zbog izgubljenih medalja, a naše judoke su izgubile čak 6 takvih borbi pa je nastavnica Dušica morala neke da teši što je zabeležila i kamera našeg neumornog foto reportera.

Koristimo priliku da se zahvalimo direktoru osnovne škole „Jovan Grčić-Milenko“ koji je obezbedio opštinski mini-bus za prevoz takmičara na ovo prvenstvo i naravno nastavnici Dušici na asistiranju pored tatamija tokom borbi naših i njenih judoka.

U Beočinu, 20.04.2015. godine

Pripremio: Media Tim „Cementa“

 

 

 819 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *