NA PRVENSTVU VOJVODINE ZA STARIJE PIONIRE BEOČINCIMA 10 MEDALJA

Objavljeno: 10 маја, 2015

U nedelju, 10.05.2015. godine u Kanjiži je održano prvenstvo Vojvodine za starije pionire na kojem je nastupilo 127 takmičara iz 31. Kluba. Tehnički organizator, JK „Partizan-KOT“ iz Kanjiže se potrudio da sve protekne u najboljem redu pa zaslužuje pohvale za dobru organizaciju.

20150510_105502

„Cement“ je nastupio sa 12 takmičara koji su osvojili 10 medalja od kojih su 2 zlatne 3 srebrne i 5 bronzanih. Plasman na prvenstvo Države koje će se održati krajem meseca u Nišu izborili su svi osvajači medalja plus Kalabić Dušan koji je osvojio 5-to mestoa bez plasmana je ostao samo jedan naš borac.

Plasman st. pionira:

-38 kg. Škamla Filip II mesto

Bošković Borislav III mesto

-42 kg. Kosović Velimir I mesto

-46 kg. Kajić Alen III mesto

-50 kg. Knežević Veljko I mesto

Nikolić Nemanja II mesto

Petković Vuk III mesto

-66 kg. Kalabić Dušan V mesto

Jurković Stefan-bez plasmana

St. pionirke:

-48 kg. Varbai Kristina III mesto

-52 kg. Svirčević Nataša II mesto

-60 kg. Pavlović marija III mesto

U otsustvu trenera ove grupe, Morina Šefkije, koji je sa našim kadetskim reprezentativcima, Kostić Vladimirom i Aničić Stefanom bio u Rumuniji na EJU KUPU, ekipu u Kanjižu su vodili treneri Trajanovski Vladislav i Mumović Andrija. Iako je postignut odličan rezultat i osvojeno 10 medalja, čime se može pohvaliti malo klubova, naši treneri nisu baš najzadovoljniji radom pojedinih takmičara, a pre svih Kalabić Dušana, koji je ovde ostao bez medalje jer je prošle godine bio prvak Države. Doduše od tada je promenio dve težinske kategorije ali mu ni to nije opravdanje za slabo izdanje u Kanjiži. Pošto je izborio plasman na prvenstvo Srbije nadamo se da će u Nišu pokazati pravu vrednost i izboriti plasman na Balkanski šampionat koji će se ove godine održati na Vidovdan u Crnoj Gori, na Žabljaku.  Uz čestitke osvajačima medalja, posebne čestitke zaslužuju Kosović i Knežević, koji su u Kanjiži osvojili zlatne medalje u svojim kategorijama.

Koristimo priliku da se zahvalimo i roditeljima koji su pomagali u pripremi dece za nastupe na tatamiju kao i prevozu naše ekipe u Kanjižu.

Beočin, 10.05.2015. godine

Pripremio: Media Tim „Cementa“

 

 781 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *