pinupmostbet casino kzhttps://pinup-oyun.com/pinup kzlucky jet

ŠESTI „TROFEJ BEOČINA“ PRIPAO VELIMIROVIĆ VELJKU IZ NOVOSADSKE „SLAVIJE“ A NAJBOLJI KLUB „SLOVEN“ IZ RUME

Objavljeno: октобар 23, 2015

trofej beocina 2015 (19)

U subotu, 17.10.2015. godine, povodom dana oslobođenja Beočina, održan je već tradicionalni „Trofej Beočina“ za poletarce i pionire na kojem je nastupilo 474 takmičara iz 6 zemalja (Grčke, Bugarske, Mađarske, Hrvatske, BIH/RS i Srbije).

Učešće je uzelo 10 inostranih i 43 domaća kluba što je rekord na svih 6 dosadašnjih „Trofeja“. Organizator turnira, Judo klub „Cement“-Beočin, uz pomoć Opštine kao pokrovitelja takmičenja, se potrudio da takmičenje bude dobro organizovano i da protekne u najboljem redu.

Turnir je otvorio Predsednik Opštine, Milan Šodić koji je biranim rečima dobrodošlice pozdravio sve takmičare i goste i poželeo im ugodan boravak u našem gradu. Nakon toga direktor turnira, Andrija Mumović se obratio prisutnim sportistima i trenerima i poželeo im da osvajanjem medalja pokažu koliko su savladali judo veštinu, a potom pozdravio službena lica i sudije. Mumović se posebno zahvalio judo klubu „Volos“ iz Grčke, koji je potegao put od 1.000 kilometara da bi došao u Beočin i uveličao naš turnir.

Na kraju ceremonije otvaranja Mumović je uručio poklone za naše kadetske reprezentativce, Mariju Ivković i Vladimira Kostića, koji su ove godine u Beočin doneli jednu bronzanu medalju sa Evropskog prvenstva u Sofiji i zlatnu medalju sa Balkanskog prvenstva u Rumuniji. Klub je, uz pomoć Sportskog Saveza Beočina, Mariji poklonio lap-top, a Kostiću mobilni telefon, pa koristimo priliku da im se zahvalimo a posebno njihovom predsedniku, Milenku Milinkoviću.

Pre početka takmičenja na tatami su izašli članovi kata tima iz lokalnog karate kluba „Cement“ i gledaocima prikazali veštinu kojom se bave, za šta su nagrađeni velikim aplauzom.

Delegat: Miroslav Jočić iz Starčeva
Sudije: Slavko Stanišić -kontrolor, Gordana Nedić, Milenko Krajnović, Milorad Lončarević, Dragoslav Kenjalo, Karolj Vadas, Nataša Bošković, Siniša Šupić, Nemanja Malbaški, Ivica Kozenko, i Goran Rahman.
Statističar: Vlastimir Barna
Lekar: dr Dragica Ivanić

„Cement“ je nastupio sa 49 takmičara i osvojio 18 medalja i to 5 zlatnih, 3 srebrne i 10 bronzanih. Zlatnim medaljama okitili su se: Prolić Natalija, Škamla Ana, Ibinci Ismet, Stjepanović Jovana i Knežević Veljko.

Plasman:
Poletarke: -20 kg Prolić Natalija I mesto
-28 kg Nedimović Miona III mesto
-34 kg Škamla Ana I mesto
-43 kg Stjepanović Jovana
Poletarci: -22 kg Ibinci Ismet I mesto
+50 kg Kovačević Luka III mesto
Ml. pionirke: +57kg Jurković Gordana
Ml. pioniri: -27 kg Mijin Igor II mesto
-42 kg Purković Nova III mesto
-55 kg Mikec Nikola III mesto
Domazetovski Veljko III mesto
-66 kg Miljić Luka III mesto
St. pionirke: +63kg Pavlović Marija
St. pioniri: -38 kg Bošković Borislav III mesto
-46 kg Kosović Velimir II mesto
-50 kg Knežević Veljko I mesto
Kajić Alen III mesto
-73 kg Jurković Stefan III mesto

Naši treneri Morina Šefki i Vladislav Trajanovski-Pepe, nisu krili nezadovoljstvo što je veliki pehar za ukupnog pobednika-ekipno, otišao iz Beočina u rumski „Sloven“ koji je bio i najprijatnije iznenađenje.

Pehari za najbolji klub u pojedinim uzrasnim kategorijama pripali su:
Za poletarke: JK. „Sirig“ iz Siriga
Za poletarce: JK „Sloven“ iz Rume
Za ml. pionirke: JK „Borac“ iz Beograda
Za ml. pionire: JK „Rakovica“ iz Beograda
Za st. pionirke: Jk „TSK“ iz Temerina
Za st. pionire: JK „Baja“ iz Baje/Mađarska
NAJBOLJI KLUB UKUPNO: JK „Sloven“-Ruma

trofej beocina 2015 postolja (157)

Najbolji Trener: Branislav Bjelić i najbolji klub „Sloven“ iz Rume

trofej beocina 2015 postolja (152)

Najbolji sudija: Nataša Bošković iz Temerina

trofej beocina 2015 postolja (178)

Najbolji inostrani klub: JK „Baja“ iz Baje/Mađarska

Bicikl, kao glavna nagrada 6. „Trofeja Beočina“ pripao je Velimirović Veljku iz novosadske „Slavije“ koji je osvojio prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji -34 kg. za ml. pionire. On je ustvari bio najsrećniji osvajač zlatne medalje jer su u izvlačenju dobitka učestvovali svi prvaci koji su zlatnu medalju osvojili sa najmanje 2 pobede.

Bicikl je donirala Agencija „Zlatni Grad“ iz Novog Sada pa koristimo priliku da im se ovom prilikom zahvalimo kao i svim ostalim sponzorima i donatorima koji su pomogli da se organizuje ovaj turnir. Naravno reči hvale upućujemo i Opštini Beočin koja je bila pokrovitelj ovog „Trofeja“ i hotelu „Ceptor“ na Andrevlju koji je ugostio grčku delegaciju na čelu sa predsednikom Grčke judo federacije, Janisom Kafenterakisom.

Klub je iskoristio ovu priliku pa je dodelio prigodne plakete za pomoć u organizaciji turnira i to: Opštini Beočin i njenom predsedniku Šodić Milanu, našem najboljem džudisti u istoriji kluba, Milinković Mitru i Sportskom centru Beočin, u kojem je takmičenje održano.

Na turniru su bili i eminentni gosti, dr Slavko Obadov i proslavljeni beočinski bokser, Geard Ajetović kojima je pripala čast da dodeljuju medalje mladim judokama. Pored njih tu je bio i Miloš Mijalković-Beka, Janoš Čihi, Gordana Tošinović, Slavko Stanišić, Miroslav Jočić, nacionalni treneri za kadete i pionire, Munir Šabotić, Vladimir Jovičić i David Radulović i mnogi drugi treneri, sudije i gosti iz naše judo porodice.

U nedelju, 18.10.2015. godine održan je 1. „Trening kamp“ na kojem je učešće uzelo oko 100 takmičara iz „Cementa“ i inostranih klubova, kao i klubova iz Sremske Mitrovice i Novog Sada. Trening je vodio naš trener Morina Šefki, a deca su trening iskoristila da razmene iskustva i da steknu nove prijatelje.

trofej_bicikl

Nakon treninga upriličena je primopredaja glavne nagrade turnira, pošto srećni dobitnik u subotu nije sačekao kraj turnira u hali. Velimirović Velimir je u pratnji oca došao po zasluženu nagradu koju mu je predao direktor turnira, Mumović i poželeo da dugo uživa u vožnji ovog bicikla, koji je mnogim klincima i klincezama „zapeo za oko“ dok je mirno čekao vlasnika ispred stola sa medaljama i peharima.

zajednicka

Beočin, 19.10.2015.
Pripremio: Media tim „Cementa“

Galerija fotografija postolja:

Galerija fotografija:

 1,280 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *