„WORLD JUDO DAY“ OBELEŽEN PO PETI PUT U NAŠEM KLUBU

Objavljeno: 28 октобра, 2015

Svetski dan judoa, 28. Oktobar, još jednom je obeležen u našem klubu koji do sada nije propustio ni jednu akciju Svetske judo federacije koja se sprovodi u čast osnivača judo-a, JIGORA KANA.

12200725_1245374808821273_2011139362_n

Naši najmlađi članovi su se uključili u likovni konkurs JSS, na temu „zašto volim judo“, pa su iskoristili ovu priliku da pokažu svoj talenat i u slikarskoj umetnosti. Petočlani žiri u sastavu, Tomović Stefan, Janković Miroslav, Morina Šefki, Trajanovski Vladislav i Mumović Andrija nije mogao odabrati pobednički crtež pa se opredelio da sve učesnike konkursa proglasi „pobednicima“ jer su svi crteži bili prelepi.

Pored JIGORA KANA ovaj dan mi smo posvetili i našoj takmičarki VARBAI KRISTINI-KIĆI koja se letos sa roditeljima odselila na Novi Zeland gde je na sreću već pronašla klub „Chirstchurch judo school“ u kojem će nastaviti da trenira. Koristimo priliku da pozdravimo sve i rukovodstvo ovog kluba , a posebno trenera Graeme-a koji će nastaviti da brine o našoj „Kići“. Naravno pozdravljamo i njenog malog brata i roditelje.

Obzirom da je ovogodišnji slogan proslave Svetskog dana judo-a, UNITY (jedinstvo) na kraju treninga naše male judoke su telima na tatamiju ispisali „KIĆO VOLIMO TE“, a potom joj tu poruku uputili i putem video kamere čime smo joj pokazali da je ona i dalje „naša“, odnosno da je i dalje u našim srcima.

Uskoro još fotografija..

Beočin, 28.10.2015. godine

Pripremio Media tim „Cementa“

 28,207 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *