MARIJA I VLADA NAJBOLJI SPORTISTI BEOČINA/2015.

Objavljeno: 21 фебруара, 2016

U petak, 19.02.2016. godine u Domu kulture održan je izbor najboljih sportista opštine Beočin koji tradicionalno, već 15 godina, organizuje Sportski savez opštine Beočin. Priredbu je otvorio predsednik SSOB-a Milenko Milinković koji je biranim rečima pozdravio sve nagrađene sportiste  i goste iz Opštine i svih klubova, kao i nekoliko sportskih velikana među kojima su bili Vladimir Batez, Zoran Pančić, Momir Lučić, Pavle Bajčetić i Mitar Milinković. Oni su svojim prisustvom uveličali ovu sportsku manifestaciju i podelili pehare u pojedinim kategorijama. Pehare su delili i članovi Upravnog odbora SSOB-a. Binom doma kulture prodefilovali su najbolji sportisti koje naša opština ima, najmlađi sportisti koji predstavljaju budućnost beočinskog sporta i nekoliko institucija zaslužnih za razvoj sporta u Beočinu.

našeg kluba za najbolje su izabrani: Veljko Knežević-najbolji pionir, Jelena Blagojević- najbolja juniorka, Marija Ivković najbolja sportistkinja i Vladimir Kostić-najbolji sportista. Sem njih u kategoriji “budućnost beočinskog sporta” malim peharima nagrađeni su i: Kajić Damir, Škamla Filip, Kosović Velimir, Prolić Natalija, Ibinci Ismet i Stjepanović Jovana.

Izbor sportiste 2015-naslovna

Zanimljivo je da naš trener Morina Šefki nije “prošao” u kategoriji “najbolji trener” kao ni naš klub u kategoriji “najbolji sportski kolektiv”..no to ostavljamo na savesti Upravnog odbora SSOB-a koji je igrao komisiju za izbor najboljih.

Glavni operativac priredbe, Dejan Majstorović se potrudio da zabavni deo bude zanimljiv i da nas zabave sve sama beočinska deca koja se bave pevanjem, sviranjem i dens igrom..Ovom prilikom čestitamo Dens klubu na odličnom izvođenju programa i službenom fotografu Ademovski Ismetu koji je okom svog foto objektiva zabeležio najvažnije trenutke Izbora.

Beočin, 20.02.2016. godine

Pripremio: Andrija Mumović

 542 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *