Goran Prgonjić učestvuje na Balkanskom Judo Šampionatu u Beočinu

Objavljeno: 10 септембра, 2011

V.D. nacionalni trener Srpske muške reprezentacije u judou, Svetislav Vukmirica, odredio je reprezentativce koji će Srbiju predstavljati na predstojećem Judo Balkanskom šampionatu za seniore, koji će se održati 24.09.2011. godine u SPC Beočin.

Među „orlovima“ našao se i takmičar iz našeg kluba, GORAN PRGONJIĆ, koji će nastupati u kategoriji preko 100 kg, i nastojati da dostojno reprezentuje, ne samo Srbiju, nego i naš klub, koji je i tehnički organizator ovog šampionata.

Goran je do sada tri puta osvajao titule prvaka Balkana, u kategoriji kadeta i juniora, a ovo mu je prilika da se okuša i u seniorskoj konkurenciji, u koju je tek pristigao sa svojom 21-om godinom života. (njegove sportske rezultate možete pogledati na njegovom profilu na klupskom sajtu www.jkcement.rs)

Ovih dana očekujemo i spisak ženske seniorske reprezentacije, gde takođe očekujemo učešće naše takmičarke, DRAGANE BISKUPOVIĆ, koja će, u međuvremenu,  učestvovati na Evropskom šampionatu za juniore, koji se od 15-18.09.2011. godine održava u Belgiji. Držimo joj palčeve!

Pozivamo sve ljubitelje sporta u Beočinu da u subotu, 24. Septembra, dođu u Sportsku halu SPC-a i sportskim navijanjem podrže našu Draganu i Gorana, ali i celu reprezentaciju Srbije. Sretno im bilo!

Beočin, 12.09.2011. godine

Pripremio: Andrija Mumović

 1,360 total views,  1 views today

One Comment

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *