pinupmostbet casino kzhttps://pinup-oyun.com/pinup kzlucky jet

KOSTIĆU ZLATO A KALABIĆU SREBRO NA PRVENSTVU VOJVODINE ZA JUNIORE

Objavljeno: март 8, 2016

20160305_142355

U subotu, 05.03.2016. godine u sportskoj dvorani “Medison” u Zrenjaninu održano je prvenstvo Vojvodine za juniore na kojem je nastupilo 109 takmičara iz 29 klubova. U muškoj konkurenciji nastupilo je 70, a u zenskoj 39 takmičara. Takmičenju su prisustvovali predsednik JSV i JSS, Vukmirica Svetislav, podpredsednik JSV, Ničić Miroljub, predsednik Skupštine JSV, Jočić Miroslav i nacionalni trener za juniorke, Đukić Nedeljko iz Temerina.

“Cement” su predstavljala 3 takmičara koji su osvojili dve medalje i to jednu zlatnu i jenu srebrnu.

Kostić Vladimir je nastupao u kategoriji +100 kg i osvojio prvo mesto i zlatnu medalju. On je u prvom kolu sa dve prelepe uchi-mate, sa dva waza-arija, pobedio Četnik Strahinju iz “Omladinca”-Stepanovićevo, a u finalu je bio bolji i od Raičević Nikole iz novosadske “Bezbednosti”, kojeg je posle bacanja uhvatio u zahvat i zadržao do ipona.

Kalabić Aleksandar je nastupao u kategoriji -100 kg i osvojio drugo mesto i srebrnu medalju. U ovoj kategojiji nastupila su 4 takmičara pa su radili svako sa svakim. Aca je u prvoj borbi bio je bolji od Simić Marka iz bečejske “Mladosti”, a u drugoj je porazen od Gaćeša Luke iz “Omladinca”-Stepanovićevo. U trećoj borbi savladao je Stanković Marka i time osvojio srebrnu medalju.

Blagojević Jelena je nastupala u kategoriji -57 kg i već u prvom kolu se namerila na favoritkinju, Perišić Milicu iz novosadskog “Partizana” od koje je porazena. Jelena je u ovoj borbi povredila ruku tako da nije mogla nastupati u repesažnim borbama.

Plasman na prvenstvo Srbije izborili su Kostić i Kalabić pa ćemo ih za dve nedelje ponovo gledati u beogradskim “Šumicama”. U povratku iz Zrenjanina ekspedicija je svratila u piceriju “Ciao” u Novom Sadu gde je trener Mume častio Kostića “malom” picom koju možete videti u galeriji dole. Naravno svi su omrsili brke jer je toliko bila “mala” da je i Kostiću bila prevelika..

U Beočinu, 06.03.2016. godine

Pripremio: Andrija Mumović

Izveštaj možete preuzeti klikom ovde.

 620 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *